Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Oana Badea, candidat PNL: Îmi doresc să construim împreună un Aiud prosper și curat, condus de o administrație de nota 10

Publicat

Oana Badea candidat PNL Aiud Dragii mei aiudeni,

Zilele acestea suntem mai mult decât niciodată cu mintea și cu inima deschise spre cât mai multe informații privind viitorul nostru: un viitor care trebuie să facă mai puțină politică și mai multă administrație. Un viitor care trebuie să schimbe modul în care s-a făcut administrație la Aiud cu o altă modalitate de a face administrație pentru și în folosul aiudenilor.

În județul Alba s-a înregistrat în ultimii ani un grad de dezvoltare foarte rapid nu numai datorită companiilor multinaționale care au identificat aici oportunități și condiții excepționale de dezvoltare ci și datorită exploatării capitalului de resursa umană extrem de valoros pentru județ și nu în ultimul rând datorită colaborării deschise și proactive între Consiuliul Județean Alba și administrațiile locale performante.

Suntem deci, eu și echipa mea, mai mult decât interesați în a valorifica acest capital uman în interiorul județului Alba și de a valorifica resursele pe care municipiul Aiud le are pentru a face performanță administrativă.

Știm cu toții ca performanța administrativă de la Blaj, Cugir, Alba Iulia și de ce nu, chiar și la Ocna Mureș nu a rămas fără ecou, iar aceste rezultate se datorează și faptului că s-a găsit deschidere înspre stabilirea de parteneriate cu Consiliul Județean Alba, s-a găsit o cale înspre evoluție, înspre schimbarea mentalității și bineînteles înspre progresul comunităților.

Îmi doresc să construim împreună un Aiud prosper și curat, condus de o administrație de nota 10 care să vină permanent în întâmpinarea nevoilor comunității.

Îmi doresc, la fel cum fiecare dintre dumneavoastră își dorește, să lăsăm în urmă 26 de ani de neasumare a responsabilității, 26 de ani de ambiții neconstructive, 26 de ani de navetă și de căutări de locuri de muncă, 26 de ani de evitare a gropilor din asfalt, 26 de ani în care am privit cum se pierd în praf elemente reprezentative și de susținere a calității vieții aiudenilor.

Haideți să ridicăm împreună praful de pe Aiud, Gâmbaș, Măgina, Păgida, Ciumbrud, Sâncrai, Gârbova de Jos, Tifra, Gârbova de Sus, Gârbovița!

Am propus pentru Consiliul Local Aiud – și sunt mândră să le fiu alături – o echipă tânără, extrem de bine pregătită, o echipă care va reprezintă cu mândrie pe fiecare dintre dumneavoastră și ceea ce este foarte important, o echipă care își dorește schimbarea! Prioritățile și proiectele noastre sunt: atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă, repararea și asfaltarea străzilor, continuarea investițiilor în canalizare, reglementarea situației locurilor de parcare, protejarea mediului, reducerea poluării, îmbunătățirea administrării serviciilor de sănătate, modernizarea și extinderea conductelor de apă, gestionarea instituțiilor educative, a instituțiilor culturale și sportive, îmbunătățirea aspectului parcurilor și a locurilor de joacă pentru copii, gestionarea problemei câinilor vagabonzi, curățenia străzilor și a spațiilor publice, îmbunătățirea relației autorităților locale cu cetățenii, ordinea și siguranța cetățenilor, grija față de persoanele defavorizate și sărace.

Dragi mei, e rândul aiudenilor acum! E rândul vostru să decideți ceea ce doriți să găsiți în Aiud în următorii ani: un Aiud condus de praful celor 26 de ani de ineficiență sau Aiud curat și performat, un Aiud condus de o echipă tânără și experimentată în frunte cu un primar susținut de Consiliul Județean Alba și împreună cu care putem face o administrație așa cum vă doriți cu toții: de nota 10!

Din toată inima,

Oana Badea

candidat al Noului Partid Național Liberal pentru Primăria Municipiului Aiud

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Joia Aiudeana

    luni, 30.05.2016 at 11:46

    Doamna, sa faceti o lista detailiata cu tot ce au facut predecesorii si sa nu faceti la fel si atunci aveti sanse de-a ridica orasul macar la rang de rezonabilitate daca nu la cel de municipiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax