Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL ALBA: Augustin Popa – un om hotărât pentru oamenii din Hopârta!

Publicat

Candidat PNL 2016_Hoparta-Augustin Popa Recent am avut ocazia să stăm de vorbă cu primarul Augustin Popa din Hopârta, care ne spunea: ”Știu că oamenii consideră că aleșii trebuie să știe să facă dezvoltare și că munca lor trebuie să aibă un singur scop: binele celor care îi votează.

Pe perioada cât am fost primar dorința mea a fost să răsplătesc încrederea oamenilor. Am pus suflet în ceea ce am făcut și, alături de oamenii din comună, am reușit: să definitivăm alimentarea cu apă potabilă cu o stație de pompare containerizată, rezervor de 100 mc și rețeaua de distribuție a apei potabile în satele Hopîrta, Șpălnaca, Vama Seacă și Silivaș; modernizarea Drumurilor Comunale DC 112 Hopîrta – Silivaș și  DC 4 Șpălnaca, în lungime totală de aproape 7 km; precum și modernizarea străzilor în satul Hopîrta. S-a mai efectuat modernizarea Căminelor culturale din satele Hopîrta și Turdaș, prin dotarea cu echipamente de amplificare, mobilier și costume populare, iar acolo unde am avut alte resurse am asigurat reparații curente la Căminele culturale din satele Vama Seacă, Șpălnaca și Silivaș”.

Acum, Augustin Popa contează pe susținerea pe care a primit-o și în ultimii ani, fiind decis să-și pună întreaga experiență de edil și toată priceperea de cetățean responsabil în slujba nevoilor oamenilor din comuna Hopârta, nevoi pe care el le înțelege foarte bine.

Pentru următorii ani, el și-au propus, dacă oamenii îi vor acorda din nou încrederea, să investească în lucrări pentru alimentarea cu apă potabilă constând în stație de pompare și rețeaua de distribuție a apei potabile în satul Turdaș, modernizarea tuturor drumurilor comunale și a străzilor din toate satele comunei, modernizarea și reabilitarea Școlii cu clasele I-VIII din satul Hopîrta și a Școlii primare din Silivaș.

Printre obiectivele sale se numără și modernizarea și reabilitarea dispensarelor umane din satele Hopîrta și Șpălnaca, și a punctelor sanitare din satele Vama Seacă, Silivaș și Turdaș, dar și amenajarea terenului de fotbal și a terenurilor de minifotbal din comună.

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax