Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Experiență, cinste și omenie cu Horațiu Han la Primăria comunei Livezile

Publicat

Foto-primar_LivezileAcum mai mult ca oricând, e nevoie de un primar care să facă mai multe pentru comuna Livezile și să asculte cu atenție vocea oamenilor care cer ca lucrurile să fie făcute cum trebuie. Este nevoie, așa cum cer cetățenii, de o administrație făcută de oameni pri­cepuți, care să-și merite încrederea.

Candidatul PNL Alba, Horațiu Han, din Livezile, spune: ”Vreau să îmi pun toată priceperea și buna mea credință în slujba comunei . Printre lucrurile pe care le voi face, cele pe care concetățenii mei le așteaptă de atâta amar de vreme, se regăsesc și finalizarea asfaltării și modernizării străzilor, rigolelor, podețelor; finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă în comună; lucrări de cadastru general; construcția unui Cămin cultural la Livezile”.

Problemele au nevoie de soluții clare, iar echipa PNL are aceste soluții. Horațiu Han nu este singur, ci are alături o echipă de consilieri locali, formată din oameni buni, hotărâți. Are și sprijinul ferm al echipei de la Consiliului Județean Alba, de unde Ion Dumitrel și Florin Roman vor continua să fie lângă oamenii din Livezile, pentru a-i sprijini să-și atingă obiectivele. Candidatul liberal discută mereu cu oamenii: ”Vreau să vin la Primărie ca să muncesc. Voi fi tot timpul în mijlocul locuitorilor și le voi asculta întotdeauna problemele, pentru că așa trebuie să facă orice primar”.

Programul pe care el îl propune este foarte simplu și se bazează pe continuarea proiectelor actuale de modernizare străzi în sate, modernizare DC-80 Izvoarele și finalizare bază sportivă.

În plus, Han și-a propus: amenajarea de podețe și rigole pe DJ 107M, construirea unui sediu al Primăriei, lucrări de reamenajare și modernizare pe drumul Valea Inzelului, realizarea unui drum de acces bun spre Schitul Sf. Ioan Botezătorul, construirea unui teren sintetic pentru sport în localitatea Poiana Aiudului.

PNL Alba – publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax