Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba – Forța de a face lucruri bune, la Lopadea Nouă. Primarul Marian Indreiu, pentru un nou mandat

Publicat

Foto-echipa-PNL-Lopadea Primarul Marian Indreiu, din Lopadea Nouă, a discutat foarte mult cu oamenii în ultima perioadă. Astfel, a aflat că localnicii sunt de părere că aleșii trebuie să știe să facă dezvoltare și că munca lor trebuie să aibă un singur scop: binele oamenilor care îi votează.

De când a devenit primar, Indreiu a muncit permanent pentru a răsplăti încrederea concetățenilor săi și a rezolvat, treptat, multe dintre proble­mele comunei: introducerea apei potabile în satele Lopadea Nouă și Băgău; asfaltarea drumurilor comunale în satele Beța, Ciuguzel, Asinip; asfaltarea străzilor în satele: Băgău, Lopadea Nouă, Ciuguzel; construcția de școli noi în satele Lopadea Nouă, Beța, Ciuguzel; renovarea Căminelor culturale în satele Băgău, Ciuguzel, Lopadea Nouă, Beța, Asinip, precum și multe altele.

Marian Indreiu își privește comuna ca pe o gospodărie unde trăiesc oameni harnici. De aceea, candidează pentru un nou mandat, iar lucrurile bune vor continua, fiindcă mai are multe de făcut.

„Am multe planuri pentru Lopadea Nouă și toate țin cont de nevoile cetățenilor, și cred că eu îi înțeleg cel mai bine pe concetățenii mei. Cu toată voința și experiența mea ca primar, vreau să realizez mult mai multe în următorul mandat.

Printre lucrurile pe care mi le doresc pentru comuna noastră, se numără și introducerea apei potabile în satele: Beța, Asînip, Odverem; asfaltarea tuturor străzilor din satele comunei; introducerea canalizării; modernizarea drumului comunal Ciuguzel-Ocnișoara-Odverem; precum și modernizarea drumurilor de hotar. Pentru toate acestea, contez pe susținerea pe care mi-au acordat-o oamenii.

Nu suntem singuri, avem alături de noi o echipă de consilieri locali, formată din oameni buni și hotărâți. Avem și sprijinul ferm al Consiliului Județean Alba și al Președintelui Ion Dumitrel, care ne vor ajuta, garantat, să ne atingem obiectivele!” – primarul comunei Lopadea Nouă, Marian Indreiu.

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. David

    luni, 23.05.2016 at 21:13

    Haideti sa vedeti ce „renovata” e caminul in lopadea noua.. E un ***** de om.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax