Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: În perioada 2016-2020, comuna Valea Lungă trebuie să se dezvolte durabil și echilibrat, nu cu vorbe goale

Publicat

Valer Pusca_Valea Lunga_PNL Viziunea noastră pentru anii care vor veni este o dezvoltare durabilă și echilibrată a comunei Valea Lungă, prin dezvoltarea infrastructurii, crearea și susținerea unui mediu economic competitiv, stabil, sănătos și diversificat, care să asigure creșterea continuă a calității vieții oamenilor.

Proiectul pe care îl propunem noi, liberalii, nu este unul nou. Am început, de fapt, (re)construcția comunei Valea Lungă în 2012 și, de-a lungul timpului, tot mai mulți s-au alăturat ideilor pe care le-am susținut, iar astăzi ne mândrim cu realizările noastre.

Acum, vă rog să-mi permiteți să vă prezint proiectele de viitor pe care, împreună cu dumneavoastră, cetățenii comunei, consilierii locali aleși și angajații administrației locale dorim să le implementăm în următorii ani.

1. Modernizare străzi (prin asfaltare) în Tăuni, Lunca, Glogoveț și Valea Lungă, prin proiecte depuse spre finanțare pe sub-măsura 322 din PNDR 2014-2020.

2. Rețea de canalizare și stație de epurare la Valea Lungă, prin proiectul depus spre finanţare prin PNDR.

primar pnl valea lunga_2016_valer Pusca 3. Reabilitare Cămine Culturale Lunca și Tăuni, prin proiecte aflat în faza de redactare a studiului de fezabilitate.

4. Construire Cămin Cultural nou la Lodroman, printr-un proiect aflat tot în faza de redactare a studiului de fezabilitate.

5. Construire Bazin colector de mare capacitate, pentru menținerea presiunii și debitului de apă potabilă pe rețeaua de distribuție.

6. Construire Grădiniță nouă la Valea Lungă, prin proiectul depus spre finanțare pe sub-măsura 322 din PNDR 2014-2020.

7. Realizare parcuri de joacă și spații verzi în toate localitățile comunei.

8. Realizarea unui zid de sprijin pe strada Mihai Eminescu (cartierul Glogoveț), printr-un proiect aflat în faza de redactare a studiului de fezabilitate.

9. Organizarea Pieței agro–alimentare la Valea Lungă.

10. Construirea unei Capele mortuare.

Primar Vasile Pușcă, Valea Lungă

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax