Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: La Lunca Mureșului, Daniel Negrea creează o relație bazată pe încredere și sinceritate cu oamenii

Publicat

Daniel Negrea_Lunca Mures_PNL_2016 Oamenii din comuna Lunca Mureșului m-au încurajat să candidez la funcția de primar, alături de o echipă foarte bună de consilieri liberali și sprijinit de liderii partidului de la nivel județean. Împreună vom demonstra că și comuna noastră poate fi administrată  eficient și transparent.

Vreau să-mi pun toată priceperea și buna credință în slujba cetățenilor din Lunca Mureșului, așa cum am făcut timp de patru ani, ca funcționar public, când m-am ocupat de asistența socială și de achiziții publice, dar și ulterior în cei patru ani ca viceprimar. Consider că un bun primar are nevoie de experiență, profesionalism, echilibru și de o relație apropiată cu oamenii, bazată pe încredere și sinceritate. Până acum am contribuit la implementarea  proiectelor pentru comunitate, realizate împreună cu actualul primar, domnul Ioan Rusu.

Fără promisiuni deșarte, pentru perioada 2016-2020 voi duce la bun sfârșit proiectele: schimbarea rețelei de apă potabilă pentru Lunca Mureșului și Gura Arieșului, în valoare de aproximativ 1 milion de euro, până în septembrie 2017; asfaltarea drumului între aceste sate, care se va finaliza foarte curând; înființarea unei societăți cormerciale în subordinea Consiliului Local pentru producerea și montarea de pavele, borduri și rigole, pentru care echipamentele sunt achiziționate; asfaltarea drumurilor comunale pe o distanță de minim de 6 km, studiul de fezabilitate fiind depus; înființarea unui sediu pentru programul ”after school” pentru copii care provin din familii nevoiașe; construirea unei capele în apropierea cimitirului; atragerea de investitori pentru crearea unor locuri de muncă, dar și multe alte inițiative.

Am analizat, cu echipa liberală a Președintelui Ion Dumitrel, de la Consiliul Județean, fiecare proiect și avem oamenii bine pregătiți, care pot trece la treabă. Deci, mai puține vorbe și mai multe fapte!

Daniel Negrea, candidat PNL pentru funcţia de primar al comunei Lunca Mureşului

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax