Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: La Noșlac, Dumitru Pop realizează fapte, nu se încurcă în vorbe!

Publicat

Foto_primar_NoslacDe când a devenit primar, Dumitru Pop din Noșlac, precum orice bun gospodar, a pus mult suflet în tot ce a făcut, din dorința de a răspunde prompt și eficient doleanțelor cetățenilor și încrederii pe care aceștia au investit-o în primarul lor.

Ca atare, o bună parte eforturile edililor au dat deja roade și multe dintre problemele comunei noastre au fost rezolvate, respectiv: realizarea canalizării în Noșlac și Căptălan – prin lucrări în valoare de circa 5.500.000 lei; construirea clădirii multifuncționale și amenajarea Centrului Civic Noșlac – în valoare de 80.000 euro; asigurarea dotărilor la Căminul cultural din Noșlac – în valoare de 15.000 euro din fonduri europene; modernizarea Căminelor culturale din Copand și Stâna de Mureș – în valoare aproximativă de 300.000 lei; precum și construirea Căminului cultural Găbud – în valoare aproximativă 500.000 lei.

Cu sprijinul echipei de consilieri locali, compusă din oameni pricepuți și deciși, dar și cu susținerea fermă a Consiliului Județean Alba, în special din partea președintelui Ion Dumitrel, oamenii din Noșlac și Primarul liberal Dumitru Pop ce va fi ales de ei, vor fi ajutați, să-și atingă obiectivele.

Iar acestea includ: asfaltarea străzilor din Noșlac și Căptălan, proiect depus pentru accesare fonduri europene în valoare de 1.200.000 euro; realizarea canalizării și ulterior a asfaltării străzilor din Copand, Stâna de Mureș și Găbud – prin două proiecte distincte în valoare cumulată de peste 600.000 euro; realizarea lucrărilor cadastrale în comuna Noșlac – în valoare de circa 500.000 lei; precum și întocmirea unui amenajament pastoral – în valoare aproximativă de 600.000 lei.

Iată deci tot atâtea motive pentru domnul Dumitru Pop să se aștepte cu încredere la susținerea cetățenilor din Noșlac!

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax