Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: La Şibot, echipa face diferenţa. Fapte, nu poveşti! Ilie Tomuș, candidat la primărie

Publicat

Ilie Tomus_PNL_Sibot Se încheie campania electorală și la Șibot, iar de luni vom intra în normalitate. Am  preferat ca în aceste 30 de zile să vorbesc cu oamenii din comună despre ei și problemele lor, despre ce am realizat împreună și despre ce vom face în continuare. Șibotenii sunt oameni gospodari, apropiați sufletului meu. Alții au preferat ura și răutatea, înverșunarea și minciuna!

Oare s-au gândit dacă au moralitatea să ridice piatra și să o arunce cu ură? Nu cred! A fost poate cea mai mizerabilă campanie generată de competitori politici frustrați, de oameni care au făcut doar rău comunei în ultimii ani! Sunt aceiași oameni care în Consiliul local Șibot au votat împotriva investițiilor de care avem nevoie!  Au transformat lupta personală, plină de ură și venin, împotriva lui Ilie Tomuș într-o luptă împotriva tuturor oamenilor de bună credință din Șibot, Balomir sau Băcăinți.

Duminică este momentul în care putem sancționa această ură, minciună și ipocrizie! Pentru ca asemenea indivizi să nu mai facă de rușine Șibotul, vă chem pe toți la vot să continuăm împreună, să sancționăm impostura lor și să ne vedem de treburile omunei. Dați-mi majoritatea în consiliul local și votați lista PNL Alba la Consiliul Județean.

Echipa face diferența, faptele rămân!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ilie Tomuș, primarul dumneavoastră!

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax