Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Luaţi mâinile de pe Spitalul Municipal Aiud! Oana Badea: Să facem ce trebuie. Administraţie de nota 10

Publicat

oana badea pnl aiud campanie 2016 Dragi aiudeni, într-un secol al mişcării, al schimbărilor permanente și al tehnologiei, al echipamentelor medicale de ultimă generație, al administrațiior performante care investesc permanent în sănătatea cetățenilor milioane de euro, așa cum se întâmplă la Blaj, ne dorim să spunem că și la Aiud lucrurile vor lua altă turnură.

Din punct de vedere al asigurării serviciilor medicale pentru aiudeni și nu numai, Spitalul Municipal de la Aiud este un obiectiv strategic care deservește atât Aiudul, cât și localitățile învecinate.

Până acum, realitatea a fost cu totul alta: ne-am mulțumit la Aiud cu un spital in situație limită, văduvit de aparatură medicală consistentă și evident de aparatură medicală performantă, un spital lăsat la îndemâna unui management deficitar și inert ce se desfășoară oricum, dar nu și în interesul bolnavilor sau al angajaților, un spital cu o echipă demotivată atât de condițiile de muncă, cât și de lipsa tichetelor de masă – tichete de masă cu care echipa spitalului era tentată electoral acum o săptămână de către viceprimarul PSD-ist, după ani de neacordare a acestora.

În același spital municipal al Aiudului a debutat cu stângul campania electorală PSD-istă care, imună timp de 26 de ani la boala cronicizată a lipsei locurilor de muncă pentru aiudeni, a fixat într-un post călduț și comod din cadrul departamenului de achiziții tocmai un consilier local membru PSD. Cum ar fi fost oare dacă ar fi beneficiat oricare alt tânar absolvent cu studii economice din Aiud de acest post?

Este de notorietate cum același spital l-a găzduit în urmă cu ceva ani pe domnul Liviu Rusu pe post de șefuleț după ce aiudenii i-au confirmat că nu este persoana potrivită pentru a mai conduce Primăria Aiud.

NOTĂ: Ipoteza care ar indica o posibilă relație de amiciție între Horațiu Josan şi viceprimarul PSD-ist Liviu Rusu este una pur întâmplătoare.

Domnilor, aiudenii nu mai pot fi cumpărați! Nici cu asfalt electoral, nici cu tichete de masă electorale! Nici cu promisiunea unor locuri de muncă viitoare sau cu atragerea de investitori. Ați avut ocazia să demonstrați că puteți fi eficienți și nu ați făcut-o!

Ați dat Metalurgica la fier vechi, aţi prăfuit totul și acum vă proțăpiți de spitalul aiudenilor ca să fiți siguri că nu mai rămâne nimic în picioare!

E timpul aiudenilor acum să facă schimbarea, să facă o administrație performantă în interesul cetățenilor, care să construiască și să readucă zâmbetele pe fețele aiudenilor.

Vă aștept la vot dragi aiudeni, alături de mine și de echipa mea, să facem ceea ce trebuie pentru Aiud: ADMINISTRAȚIE DE NOTA 10! E RÂNDUL AIUDENILOR ACUM!

Din toată inima,

OANA BADEA

Candidat al Noului Partid Național Liberal pentru Primăria Municipiului Aiud

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. elemer

    joi, 02.06.2016 at 09:37

    prietenia dintre josan si rusu e de notorietate- doara sunt in usl si josan i-a dat servici lui rusu si acum trebuie sa-i intoarca favorul- pe de alta parte, oamenii lui josan dau deget in sus la feisbuc la ce scrie rusu iar el isi pune familia ca sa nu apara direct ( jiosan); la Aiud usl nu a murit numa s-a odihnit si acum reinviaza; votati rusu votati josan si echipa lui cu medicul de dinti in frunte

  2. AIUDELUL

    joi, 02.06.2016 at 11:09

    Cuvinte aruncate in ploaie. Spui ca vei face o administratie de nota 10 DAR fara oameni de administratie. Vrei sa faci administratie cu profesori medici si ingineri GRESIT. O echipa cladita pompieristic fara oameni cu experienta. SAU TE BAZEZI TOT PE OAMENII LUI RUS SI JOSAN ANGAJATI IN PRIMARIE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax