Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Mesajul primarului Silviu Ponoran către locuitorii oraşului Zlatna

Publicat

Silviu Ponoran Zlatna La sfârșitul acestei campanii electorale, doresc să vă împărtășesc câteva gânduri.

Consider că am făcut ce a depins de mine ca să aduc cât mai multe investiții și să rezolvăm problemele orașului și ale cetățenilor. Nu am reușit tot ce mi-am propus și din cauza faptului că situația din Zlatna depinde de situația generală din țara noastră.

Drama României de astăzi este cauzată de lipsa locurilor de muncă, de plecarea a milioane de români la muncă în străinătate, de dezbinarea și ura din societatea românească. Toate acestea sunt efectele modului dezastruos și antinațional în care a fost guvernată țara de către prea mulți politicieni, miniștri și parlamentari incompetenți și iresponsabili.

Situația din Zlatna nu este încă așa cum ne-o dorim. Am reușit să scăpăm de mizerie și ruine, am reușit să modernizăm orașul, dar avem în continuare mare nevoie de investiții în infrastructură și locuri de muncă. Planul strategic de dezvoltare al Zlatnei cuprinde aproape 200 de pagini și sunt foarte multe proiecte pe care trebuie să le realizăm cu profesionalism, consecvență și curaj.

Pe lângă problemele materiale, avem o chestiune importantă pe care toți trebuie să o avem în vedere: armonia socială. Trebuie să ne îngrijim să avem o comunitate unită și puternică. Trebuie să promovăm spiritul de întrajutorare, care mai dăinuie mai ales în satele Zlatnei. Să nu ne lăsăm dezbinați de invidie, orgolii și lucruri mărunte. Să păstrăm omenia la loc de cinste ca pe vremea strămoșilor noștri. Să fim solidari și uniți în efortul comun de a face Zlatna frumoasă, modernă și prosperă.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la renașterea Zlatnei, colegilor din Primăria Zlatna, zlătnenilor care au investit și investesc în Zlatna multă muncă, zlătnenilor plecați în alte locuri din țară și străinătate care au fost și sunt alături de noi cu încrederea într-un viitor mai bun pentru meleagurile natale. Mulțumesc și adversarilor politici pentru critici, chiar și pentru cele nefondate.  Nici unui om nu-i strică câte o defăimare care să-l smerească.

Cu speranța că vom continua proiectele de renaștere și revigorare economică a orașului și a satelor Zlatnei, vă invit pe toți alegătorii să vă exercitați dreptul de vot!

Silviu Ponoran, Primarul Orașului Zlatna

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax