Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: „Partidul comunist s-a reinventat şi are un nou nume – PSD. Sunt nişte stalinişti care ne duc ţara înapoi în trecut”

Publicat

play Aceste vorbe grele nu ne aparţin. Ele au fost spuse de Herta Muller, scriitoarea de origine română distinsă cu premiul Nobel pentru Literatură, într-un interviu pentru The Guardian. Mai spunea distinsa doamna că „Partidul Social Democrat nu este altceva decât  un PCR reinventat”. Totodată, Herta Muller i-a acuzat pe social-democraţi că regresează România.

Din păcate, doamna Muller are multă dreptate şi psd-iştii din Teius par a dori să-i confirme afirmatiile prin actiuni de sorginte stalinista.

O întreagă familie de membri PSD nu are altceva mai bun de făcut decât să urmărească, să filmeze, să denigreze şi să ameninţe oamenii cinstiţi din Teiuş care nu le împărtăşesc orientarea politică.

AUDIO:

Reflexele comunistoide sunt greu de ascuns sub masca social-democraţiei şi aceşti aşa-zişi bărbaţi politici nu au altă soluţie decât anti-campania dusă prin intimidare. Circulă pe Internet de câteva zile un filmuleţ de câteva secunde din campania pentru alegerea preşedintelui ţării, din noiembrie 2014, în care un membru PNL, exasperat de insistenţa cu care este urmărit şi filmat de agresorii psd-işti, face un gest uşor nepotrivit.

Colegul nostru, un respectat membru al comunităţii, pare a fi o ţintă preferată a psd-iştilor din Teiuş, dintr-un motiv foarte întemeiat: Marin Micu este cel mai activ membru al echipei de campanie PNL, un coleg de nădejde pe care îl cunosc toţi cetăţenii din Teiuş, Căpud, Beldiu, Coşlariu Nou şi Petelca. Este omul care a bătut toate străzile încă prăfuite ale oraşului şi cel care cunoaşte pe numele mic jumătate din oraş.

 

PSD-iştii îi cer să se retragă din viaţa politică, însă noi îi întrebăm când are de gând (încă) primarul Hălalai să se retragă din viaţa publică şi să scutească oraşul Teiuş de ruşinea de a avea un edil cercetat penal şi găsit incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate?

Iar pentru ca distinşii cititori şi alegători să înţeleagă ce fel de familie conduce acum Teiuşul cu metode securiste, vă invităm să ascultaţi o înregistrare audio făcută cu reportofonul ascuns în care fratele primarului, mai exact comisarul şef al Gărzii de Mediu Alba – Dănuţ Hălălai se crede detectiv şi urmăreşte membri PNL în Teiu, proferând ameninţări în loc să-şi vadă de serviciul de la Alba Iulia pentru care este plătit din bani publici. Oare şefii de la Bucureşti ştiu cu ce se ocupă angajatul Hălalai de la Alba?

Biroul de presă PNL Alba

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax