Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Pentru candidatul liberal Alin Nicula din Rădești, faptele vorbesc

Publicat

POZA CONSILIERI RADESTIÎn ultimii ani, în comuna Rădești s-a dezvoltat întreaga infrastructură și s-au atras fonduri nerambursabile în vederea realizării obiectivelor prevăzute în „Strategia de Dezvoltare Durabilă a comunei Rădeşti”. Concret prin atragerea de investitori, s-a reușit modernizarea şi întreţinerea drumurilor din comună în limita bugetului local, asigurarea transparenţei în ceea ce priveşte cheltuirea banilor publici şi a acţiunilor întreprinse de administraţia publică.

Pentru următorii ani, candidatul liberal Alin Nicula dorește în primul rând construirea unui pod nou din beton peste râul Mureș. Pe de altă parte, se va amenaja spaţiul din centrul comunei şi se vor monta pavaje, se vor asfalta străzile rămase din interiorul localitătii Leorinț și se vor reabilita drumurile de exploatare agricolă. Investiții importante pentru următorii ani sunt și introducerea reţelei de apă potabilă în Șoimuș, reabilitarea şi dotarea Căminului Cultural Rădești și susţinerea bunei desfăşurări a activităţilor şcolare.

Din punct de vedere social, Alin Nicula își propune introducerea unui mijloc de transport în comun Şoimuş-Meşcreac, susţinerea în continuare a echipei de fotbal AS Naţional Rădeşti, concomitent cu construirea unei tribune pe terenul de fotbal și cu construirea unui teren sintetic de fotbal în Rădeşti; dar și amenajarea unei baze sportive lângă parcul de la intrarea în satul Meșcreac. Nu în ultimul rând, oamenii doresc construirea unei Capele mortuare, iar administrația are nevoie de reabilitarea sediului Primăriei Rădeşti.

Alin Nicula are alături o echipă liberală de consilieri locali, formată din oameni buni și hotărâți. Dar, mai mult decât atât, el are și sprijinul ferm al Consiliului Județean Alba și al Președintelui Ion Dumitrel, care-i vor ajuta pe rădeșteni, garantat, să-și atingă obiectivele.

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax