Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Vot pentru continuitate la Vadu Moților. Primarul Nicolae Lazea, candidat liberal

Publicat

Nicolae Lazea_Vadu Motilor_PNL_candidat Votul de duminică, 5 iunie, va fi un vot pentru continuitate la Vadu Moților. Un vot pentru ducerea mai departe a proiectelor de dezvoltare a comunei. Bazându-se pe experiența acumulată în anii în care s-a aflat în fruntea comunei, pe simpatia oamenilor, dar și pe sprijinul colegilor săi din Partidul Național Liberal, primarul Nicolae Lazea a pregătit deja proiecte importante pentru comună, pe care le va realiza în următorii patru ani.

„Pentru comuna noastră, pentru Vadu Moților, votul de duminică trebuie să fie o garanție că toate lucrurile bune pe care le-am făcut împreună, uniți în dorința unui trai mai bun, vor continua. De când am fost ales primar am avut rezultate bune și aici aș aminti: realizare teren de sport cu gazon sintetic; modernizare drum comunal DC94 Popeștii de jos – Lăzești; întabulare pădure, pășunat împădurit și pășune în munții comunali; măsurarea și introducerea în domeniul public al tuturor drumurilor publice; introducerea apei menajere în munții comunali; întreținere drumuri publice și cumpărare buldoexcavator; extindere iluminat public în satele Pojorâta și Vâltori”,  a spus primarul Nicolae Lazea.

Problemele au nevoie de soluții clare, iar echipa PNL are aceste soluții. Nicolae Lazea are alături o echipă de consilieri locali formată din oameni buni, hotărâți, precum și sprijinul ferm al echipei de la Consiliului Județean Alba, conduse de Ion Dumitrel și Florin Roman.

Programul pe care Nicolae Lazea îl propune pentru următorii patru ani este unul cu obiective clare și realizabile: modernizare drum comunal DC 139 Vadu Moților – Bodești (proiect în derulare); modernizare cămin cultural – proiect avizat; refacere acoperiș primărie; achiziție casă memorială în vederea amenajării unei case țarănești și a unei expoziții etnografice, inclusiv a terenului aferent. În plus, primarul Lazea va acorda o atenție deosebită accesării fondurilor nerambursabile și îi va sprijini pe cetățenii interesați de acest domeniu.

PNL Alba – publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax