Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Gheorghe Valentin Rotar, candidat PNL: “5 iunie 2016, ziua în care Blajul trebuie pus înainte de toate!”

Publicat

Gheorghe Valentin Rotar_PNL_Blaj A fost o campanie electorală pe care partidele politice au înţeles să o ducă decent, cu o singură excepţie, ALDE Blaj, care de la început a ales să-i dezinformeze pe blăjeni în încercarea de a obţine câteva voturi în plus.

Reprezentanţii acestui partid au propus o tema falsă de campanie electorală, impozitele şi taxele locale, optând pentru dezinformarea continuă pe acest subiect, dar şi pe alte teme, precum sportul sau marile proiecte ale Blajului.

Tot în această campanie, unii au minimalizat realizările Blajului, alţii au sugerat că înţeleg necesitatea investiţiilor în infrastructură, sănătate sau învătământ, dar au reproşat că s-au făcut prea rapid sau că ordinea priorităţilor ar fi fost alta. Blăjenilor li s-a propus să renunţe la proiectul de dezvoltare a oraşului şi să aleagă experimente şi vorbe. În niciun program legat de Blaj al celorlalţi competitori electorali nu am văzut nimic despre sursele de finanţare ale bugetului local, de corelarea acestuia cu obiectivele propuse a fi realizate, de relaţia Blajului cu Consiliul Judeţean Alba şi continuitatea proiectelor de dezvoltare începute împreună, de faptul că Blajul are şansa de a lega de numele său întreaga dezvoltare a zonei Târnavelor. Nu s-a propus  nimic concret legat de atragerea de fonduri europene sau de la Guvernul României ori continuarea politicii de atragere a investitorilor pentru dezvoltarea economică a Blajului

Dragi blăjeni, am optat până acum să nu atac direct pe niciunul dintre adversarii politici, ci să vă vorbesc despre dezvoltare, despre ce am realizat împreună şi despre şansa Blajului de a deveni capitala zonei Târnavelor. V-am cerut să nu renunţaţi la politica de dezvoltare în favoarea experimentelor şi a lipsei de experienţă. Blajul nu poate continua dezvoltarea dacă va fi condus de reprezentanţii unor partide mici, fără relevanţă la nivel judeţean sau naţional, partide născute din neîmpliniri personale sau orgolii de grup. Blajul nu poate fi condus de persoane care au avut ca opţiune în politică traseismul şi interesul personal, sau de o listă de familii care îşi spune partid.

Blajul nu poate continua singur politica de dezvoltare, pentru că bugetul nostru nu poate susţine un proiect atât de serios, ci doar în echipa pe care a construit-o în timp şi care s-a dovedit de succes, echipa formată din Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar şi Consiliul Local Blaj, Ion Dumitrel şi Consiliul Judeţean Alba. În toţi aceşti ani aţi arătat că aţi înţeles acest deziderat de dezvoltare, l-aţi asumat şi nu v-aţi lăsat păcăliţi de vorbe fără acoperire iar votul dumneavoastră a contribuit totdeauna decisiv la dezvoltarea Blajului.

În aceste zile, m-am întâlnit cu peste 4.000 de blăjeni, am discutat despre realizări, dorinţe, proiecte şi am arătat că Blajul are o şansă de dezvoltare care se iveşte odată la zeci de ani pentru comunităţile mici, iar această şansă nu trebuie ratată. Evoluţia Blajului nu se rezumă doar la chestiunea impozitelor şi taxelor locale, ci are în vedere o dezvoltare echilibrată legată de infrastructură, de domeniile: economic, social, cultural, sănătate, învăţământ, sport. Pentru a realiza aceste proiecte este nevoie de viziune, de fapte şi nu de poveşti. Ştiţi că sunt un om al faptelor şi un om direct, iar Blajul are nevoie în continuare de oameni oneşti, responsabili şi hotărâti care să-şi asume proiectul de dezvoltare al comunităţii noastre.

Parteneriatul Rotar – Dumitrel nu va dezamăgi Blajul, ci îşi va asuma responsabilitatea de a duce acest  proiect de dezvoltare până la capăt.

Dragi blăjeni, vă asigur că voi continua să muncesc pentru Blaj şi sunt convins că veţi decide în favoarea evoluţiei comunităţii noastre. Am încredere că 5 iunie 2016 este ziua în care veţi pune, din nou, Blajul înainte de toate.

Gheorghe Valentin Rotar, candidat PNL pentru Primăria Blaj

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax