Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE: Călin Potor îşi invită contracandidaţii la o cafea la Alba Mall

Publicat

Candidatul USL Alba la Primăria Alba Iulia susţine că este adeptul unei campanii constructive şi a dezbaterilor pentru binele oraşului, iar în acest sens deputatul este dispus la dialog chiar şi cu contracandidaţii săi. Pentru a fi el cel care face primul pas spre discuţii libere, Călin Potor îi invită pe aceştia la o cafea la Alba Mall, luni, la ora 15.00.

Vă prezentăm comunicatul trimis de Călin Potor:

„Am intrat în cursa pentru Primăria Alba Iulia pentru că îmi pasă de oameni, pentru că vreau să fac ceva pentru albaiulieni, să schimb ceva în orașul meu. Dar în primul rând pentru că vreau să le redau oamenilor speranța că la Alba Iulia se poate trăi mai bine.

Albaiulienii sunt oameni harnici, serioși, care merită să spere că ziua de mâine la va aduce șansa unui loc de muncă. Oamenii au nevoie de locuri de muncă și investiții majore, care să ducă la o dezvoltare reală a municipiului nostru. Tinerii au nevoie de o șansă pentru a se afirma și a-și construi o carieră aici la Alba Iulia, nu în alte orașe mari din țară.

Încă de la debutul campaniei electorale vreau să îi asigur pe contracandidații mei de toată disponibilitatea la dialog din partea mea. Sunt adeptul unei campanii constructive, a disputei de idei bazată pe argumente, a dezbaterilor față în față pentru binele orașului nu al nostru personal. Vreau să comunicăm, nu să avem parte de certuri sterile prin presă. Eu le întind o mână tuturor și îi invit să facem o campanie caracterizată prin decență și fair-play, în care să câștige cel mai bun. Din respect pentru cetățenii cărora le vom cere votul și care își pun întotdeauna mari speranțe în cei care îi conduc.

Fac eu primul gest. Le întind mâna contracandidaților mei și îi invit la o cafea, luni 14 mai ora 15.00, la Alba Mall. Cred că e un gest de normalitate și de bun simț”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax