Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Angajamentul liberalului Florin Roman față de locuitorii județului Alba

Publicat

15253392_1219994448088879_143934951458036405_nCandidatul PNL Alba la Camera Deputaților, actual vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Florin Roman și-a luat un angajament în scris față de cetățenii județului pe care îl va reprezenta în Parlamentul României. Roman spune că va susține instituțiile justiției, va vota la vedere și va reda românilor încrederea față de Parlament. Toate angajamentele liberalului au fost scrise de el și semnate cu data de 5 decembrie.

„Angajament,

Eu, Florin Roman, candidat al PNL Alba la Camera Deputaților, semnez și mă angajez că voi respecta următoarele ca deputat în Parlamentul României:

1. Voi susține instituțiile justiției ca putere independentă în lupta împotriva corupției și voi vota la vedere în favoarea tuturor cererilor de ridicare a imunității parlamentare, pentru orice parlamentar! Nimeni nu poate fi mai presus de lege!

2. Nu voi vota nici o formă guvernamentală din care face parte PSD. Știm cu toții că PSD a blocat constant dezvoltarea României și ave, nevoie , mai mult ca oricând să mergem înainte.

3. Voi propune și voi susține până la implementare proiectul de reformă a PNL, pentru a reda românilor respectul față de Parlament. Această instituție etalon a democrației trebuie să muncească serios în folosul oamenilor, nu în folosul membrilor ei.
Voi respecta acest crez din prima zi de mandat de deputat de Alba.
5 decembrie 2016.”

Florin Roman- candidat PNL Alba ca Camera Deputaților.

PNL Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PNL Alba Cod unic mandatar financiar PNL: 11160004)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax