Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Cornel Suciu, candidat PSD la Camera Deputaţilor: Guvernul tehnocrat-PNL – ZERO proiecte, ZERO realizări!

Publicat

suciu poza ziarAm urmărit cu toţii cum se lăuda Guvernul ZERO, la un an de mandat. Dacă ar fi să vorbim despre mult anunţatele priorităţi ale acestui guvern, la început de mandat şi despre rezultatele sale, tot la ZERO ajungem. Să amintim doar unul dintre proiectele aşa-zisului tehnocrat Cioloş, care promitea că vom avea 4 centre regionale pentru marii arşi. Până acum câte centre regionale avem? ZERO. Aceeaşi situaţie e în toate domeniile când e vorba despre proiectele promise de Guvernul Cioloş: ZERO!

Isprăvile Guvernului ZERO şi ale PNL!

Faptele vorbesc mai mult decât ne pot spune cei din Guvernul Zero şi PNL! Ele ne demonstrează că PNL şi acest guvern au blocat creşterea salariilor personalului din educaţie şi sănătate cu 15%! Mai mult, acum îi amăgesc pe români cu legea salarizării, după ce au blocat legea prin care medicii şi profesorii ar fi avut salarii mai mari cu 15%. Dacă s-ar fi aplicat legea salarizării lăsată de guvernul PSD, o lege a negociată cu sindicatele şi FMI, atunci ar fi crescut salariile încă din 2016 şi am fi avut mai mulţi români în clasa de mijloc. Tot faptele ne arată că Guvernul Zero a blocat legea salarizării lăsată de guvernarea PSD. Adevărul este că Guvernul Zero nu va mări salariile, iar legea salarizării unitare, pe care o tot invocă acum, este doar o încercare de a-i mai păcăli o dată pe români.

Cu ce se poate lăuda Guvernul ZERO şi PNL

Dacă guvernul aşa-zis tehnocrat şi PNL vor continua să guverneze, românii vor avea: ZERO măriri de salarii; ZERO creşteri de pensii; ZERO subvenţii pentru fermierii români, care vor fi umiliţi în continuare când intră în competiţie cu fermierii europeni; ZERO sprijin pentru companiile româneşti, care sunt lăsate să se descurce cum pot, în timp ce ajutorul guvernului merge spre companiile străine, care folosesc forţa de muncă ieftină din ţara noastră şi duc profitul dincolo de graniţe; ZERO reducere la preţul medicamentelor, asta pentru a nu fi deranjate marile companii străine de medicamente.

Guvernul ZERO a demonstrat că ştie să taie!

Românii ştiu deja că acest guvern este obişnuit cu tăierile! Un singur exemplu spune totul despre isprăvile Guvernului ZERO şi ale PNL: la ultima rectificare bugetară au tăiat banii destinaţi dezvoltării IMM-urilor şi încurajării tinerilor care vor să înceapă o afacere. Mai putem să avem încredere în Guvernul ZERO? NU!

PSD a demonstrat că îi pasă de românii de rând!

Atunci când s-a aflat la guvernare, PSD a demonstrat că ştie ce trebuie să facă pentru ca românii de rând să aibă un trai mai bun: a redus TVA la alimente; le-a redat românilor salariile tăiate de PDL; a majorat cu 25% salariile din sănătate şi educaţie; au fost indexate pensiile; a crescut salariul minim; alocaţiile pentru copii s-au dublat, iar pentru copiii din familii sărace au fost triplate; preţul medicamentelor a scăzut cu 20 la sută, la toate acestea adăugându-se multe altele. Printre cele mai importante măsuri fiscale care vor fi aplicate de Guvernul PSD se află reducerea TVA general de la 20% la 18%, de la 1 ianuarie 2018, şi a impozitului pe dividende – de la 5 % la 0%. La locuinţe, TVA va fi redus la 0 la sută, la fel şi pentru materiile prime şi serviciile din agricultură.

Pentru publicitate, TVA va scădea de la 20 % la 9 %, de la 1 martie 2017.

Prin toate proiectele sale, PSD vrea să facă ceea ce îşi doresc românii: creşterea economică să fie resimţită în buzunarul lor şi cât mai mulţi să se regăsească în clasa de mijloc!

CORNEL SUCIU

Candidat PSD la Camera Deputaţilor

PSD Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daniel Ispas

    marți, 22.11.2016 at 19:08

    Acest discurs este facut sã fie inteles de mintea oligofrenilor dezinformati
    Dezinfirmati de posturile tv Antena 3, România Tv.
    Spune-ti ca guvernul sprijina companiile straine care vin in ţarã si fac profit pe seama fortei de muncă ieftine.
    Cum definiti forta de muncă ieftină, când doar la o companie straina ca tanar care are o meserie si nu are pile- cum este la stat, poate castiga de 2 sau de 3 ori mai mult decât la o companie de stat sau una cu patronat roman?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax