Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Cornel Suciu: Creşterea economică a României trebuie să se regăsească în buzunarele românilor

Publicat

suciu poza ziarGuvernul tehnocrat economiseşte milioane de euro şi lasă un sfert dintre români să se lupte cu sărăcia

Românii merită locuri de muncă bine plătite, nu salarii de mizerie. Acesta este principiul de la care porneşte programul de guvernare propus românilor de Partidul Social Democrat.

România are una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană, însă aproape 5 milioane de români (date oficiale anunţate de Institutul Naţional de Statistică) sunt lăsaţi să se lupte zilnic cu sărăcia. Premierul Dacian Julien Cioloş şi tehnocraţii săi demonstrează că nu le pasă de soarta şi traiul greu al românilor simpli, iar la finalul anului păstrează în conturi sute de milioane de lei. Se zgârcesc şi nu vor să mărească salariile medicilor şi profesorilor, nu se gândesc nici măcar să mai pună câţiva lei la pensiile mici ale bunicilor noştri şi anunţă cu mândrie că NU VOR MĂRI SALARIUL MINIM PE ECONOMIE. Ne întrebăm ce se va întâmpla cu acele multe milioane de euro economisite în acest an? Vor ajunge din nou în buzunarele străinilor aşa cum s-a întâmplat de când a venit Guvernul Cioloş? În ultimii doi ani Guvernul Cioloş şi tehnocraţi lui Soroş au dat firmelor străine aproape 650 de MILIOANE DE EURO ajutor de stat, bani din visteria României, iar companiile româneşti au fost ignorate.

Partidul Social Democrat vrea să oprească bătaia de joc şi să redea demnitatea salariaţilor şi pensionarilor români. Printr-un program economic coerent şi ancorat în realitate, PSD îşi propune să crească în următorii ani economia României, iar toată creşterea economică să ajungă în buzunarele românilor. România are resursele necesare pentru a eradica sărăcia. Conform Eurostat, în perioada 2012 – 2015, Guvernarea PSD a reuşit să scoată 1,2 milioane de români din zona riscului de sărăcie. Prin programul de guvernare propus acum românilor PSD ţinteşte reducerea cu încă 1,5 milioane a celor care astăzi încă se luptă cu sărăcia.

Reducem rata şomajului sub 3,5 % până în 2020 prin crearea a 850.000 de noi locuri de muncă. Vom aduce bunăstare românilor prin creşterea salariului minim pe economie de la 1250 de lei cât este în prezent la 1750 de lei până în 2020. Creşterea economică pe care o asigurăm va genera creşterea salariului mediu în România de la 2.815 lei la 3950 de lei (aproape 900 de euro).

Mai mulţi români în clasa de mijloc este un alt deziderat al PSD, iar acest lucru înseamnă că în următorii patru ani vom avea peste 1 milion de români cu salariul mai mare de 1.000 de euro.

Grija noastră vor fi şi pensionarii cărora le vom reda demnitate prin pensii corecte şi cinstite. Programul PSD înseamnă creşterea pensiilor minime de la 400 de lei la 640 de lei, creşterea punctului de pensie la valori care să permită pensionarilor un trai decent, impozit ZERO pentru pensii mai mici de 2.000 de lei şi contribuţii la sănătate ZERO pentru toţi pensionarii.

Sunt economist şi specialist în finanţe, sunt un om care nu se joacă cu cifrele şi cu economia şi de acea vă spun că programul economic al PSD este singurul program care poate aduce BUNĂSTARE românilor.

Pentru ca toate acestea să devină realitate PSD are nevoie de încrederea şi votul românilor! PSD Alba are o echipă de profesionişti pentru Parlamentul României, cea mai bună echipă care poate reprezenta interesele oamenilor din Alba!

Cornel SUCIU

Candidat PSD pentru Camera Deputaţilor

PSD Alba – publicitate electorală (publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax