Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Gheorghe Damian (PSD): „Îndrăzneşte să crezi în renaşterea şi dezvoltarea satului românesc!”

Publicat

gheorghe damianSunt Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, o comună cu oameni vrednici şi mândri de locul în care trăiesc. Aşa mă prezint de fiecare dată, oriunde merg în România sau în afara ţării, indiferent că vorbesc cu oameni simpli, cu oameni de afaceri, intelectuali sau oameni cu funcţii înalte. Sunt un primar „de la ţară”, însă apartenenţa la satul românesc o consider o mândrie şi o responsabilitate. Cu toţii avem rădăcini puternice care îşi trag seva de la sat, însă nu toţi recunoaştem acest lucru şi sigur sunt puţini cei care mai cred cu adevărat în satul românesc.

DA. Sunt un primar „de la ţară”, într-o comună din România unde, alături de oameni muncitori, am reuşit să transformăm condiţiile „de la ţară” într-un trai de viaţă decent, prosper şi european. Am îndrăznit să cred în satul românesc şi în comuna în care trăiesc, am îndrăznit să cred că oamenii pot să înveţe şi ei să creadă în renaşterea satului şi să înţeleagă că nu trebuie să fugă de viaţa „de la ţară”. În ani, cu muncă dar mai ales cu multă încredere, am reuşit alături de oamenii din Ciugud să aduc performanţa în administraţia comunei, să schimbăm faţa vechilor uliţe ale satului, să aduc în casele oamenilor condiţii de trai decente şi europene. Tineri sau oameni care au trăit o mare parte din viaţă la oraş s-au mutat în Ciugud, investitorii şi-au întors faţa spre comună descoperind un parteneriat cu o administraţie serioasă dar şi oameni vrednici şi dornici să muncească în firmele lor. Aşa a renăscut Ciugudul, comuna în care se respiră un aer european de prosperitate şi în care locuitorii trăiesc la fel ca în orice alt sat dintr-o ţară dezvoltată din Europa. În ultimii ani am atras alături de echipa administraţiei locale din Ciugud peste 20 de milioane de euro pe care i-am investit în infrastructură, în facilităţi pentru crearea unei zone de dezvoltare economică, în şcoli şi grădiniţe, în îmbunătăţirea vieţii oamenilor. Fiecare bănuţ a fost chibzuit şi cheltuit în aşa fel încât să aducă un plus valoare comunei. Ciugudul are acum străzi asfaltate, kilometri de drumuri de câmp asfaltate între terenurile agricole, are şcoli moderne, apă şi canalizare, piste de biciclete, parcuri sau internet în zonele publice.

În ultima vreme oamenii mă întreabă de ce candidez pentru Camera Deputaţilor. De ce acum? Am decis în acest an să nu mai stau deoparte şi să privesc cum în fiecare zi satul românesc se stinge. Prezenţa mea în echipa propusă de Partidul Social Democrat pentru Parlamentul României este garanţia că PSD îşi asumă un program coerent pentru renaşterea satului românesc, iar acest lucru nu se poate face decât folosind experienţa primarilor care au avut rezultate bune în administraţia locală. PSD este singurul partid care are curajul să creadă în satul românesc, în renaşterea şi dezvoltarea vieţii de la ţară, în condiţii de viaţă decente şi europene pentru oamenii care îşi duc traiul în comunele din România. Pentru o dezvoltare a satului românesc avem însă nevoie de susţinere legislativă în Parlamentul României, de legi bune şi europene, avem nevoie de măsuri de stimulare a agriculturii, de fonduri pentru îmbunătăţirea traiului „de la ţară”, de bani pentru infrastructură, apă şi canalizare, de sprijin real pentru fermierii români. Avem nevoie ca pământul românesc să nu mai fie vândut pe nimic străinilor ci să ajutăm agricultorii români să îl cultive şi apoi să poată să îşi vândă produsele într-un cadrul legal, corect şi concurenţial.

PSD are puterea să facă toate aceste lucruri şi îşi asumă cu responsabilitate să lupte pentru a renaşte satul românesc.

De aceea eu, Gheorghe Damian, primarul „de la ţară”, candidez şi îmi pun experienţa alături de cea mai bună echipă care poate reprezenta interesele oamenilor din Alba. Am încredere în colegii mei: Daniel Breaz (unul dintre cei mai buni rectori din România), Ioan Dîrzu (cel mai activ parlamentar de Alba), Cornel Suciu (un profesionist în economie şi finanţe) dar şi în ceilalţi candidaţi ai PSD. Cred în satul românesc şi mai cred că dumneavoastră, indiferent că locuiţi la sat sau la oraş, veţi alege în 11 decembrie oameni profesionişti. Cred că veţi alege PSD şi veţi îndrăzni să credeţi alături de noi în România!!!

PSD Alba – publicitate electorală (publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax