Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ioan Dîrzu: „Îi invit pe domnii Cioloş şi Iohannis să coboare, din înălţimea Palatelor Victoria şi Cotroceni, printre oameni!”

Publicat

dirzu articol smallPentru mine este evident faptul că ne aflăm într-o situaţie care, din păcate, îmi aduce aminte de perioada în care la guvernare s-au aflat cei de la PDL. Este evident  faptul că echipa formată din preşedinte, premier şi liderii liberalilor  s-a îndepărtat de români, devenind, pe zi ce trece, tot mai obtuză în comunicare, “mută şi surdă” în dialogul cu românii.

Ultimele două săptămâni, în care alături de colegii mei am făcut un tur de forţă prin judeţ, mi-au dat măsura a ceea ce a însemnat un an de guvernare tehnocrată. O astfel de dezamăgire faţă de un guvern am mai sesizat-o doar în perioada în care PDL-ul a condus România.

Şi nu fac aceste afirmaţii doar de dragul de a spune ceva sau pentru că aşa e bine în campania electorală!

Aproape toţi locuitorii zonei munţilor Apuseni îşi strigă neputinţa în faţa unei crize, fără precedent, a lemnului de foc. Oamenii sunt hăituţi de către autorităţi, sunt speriaţi şi neputincioşi în faţa unor ordonanţe date de Guvernul Cioloş care efectiv le îngrădeşte dreptul de a avea căldură în casele lor. Mii de familii din această zonă nu au încă asigurat stocul de lemne pentru această iarnă.

Iar domnul Cioloş nu poate spune că nu i s-a adus la cunoştinţă faptul că se va ajunge în această situaţie!

Prin zeci de memorii trimise de către specialişti şi asociaţii de proprietari de păduri i-au fost semnalate problemele ce vor apărea în urma acestor Ordonanţe.

A preferat însă să rămână “mut şi surd” în faţa celor care trăiesc în România reală, în faţa celor care cunosc situaţia din teren. Probabil domnul Cioloş crede că problemele reale ale românilor pot fi cunoscute din biroul Palatul Victoria sau pot fi rezolvate de nişte birocraţi.

În faţa unor astfel de evidenţe ar trebui să ne mai mire faptul că proprietarii de căruţe vor fi obligaţi de Guvernul Cioloş să-şi încheie o poliţă RCA?

Sunt de acord cu sancţiunile contravenţionale pentru cei care nu îşi dotează cu mijloace de semnalizare corespunzătoare un astfel de mijloc de deplasare. Dar, să le impui să îşi asigure prin poliţă RCA un astfel de mijloc de deplasare este, din punctul meu de vedere, o bătaie de joc.

De asemenea, nu pot înţelege nici îndârjirea cu care domnul Iohannis se opune legii privind anularea celor 102 taxe. Să ataci la Curtea Constituţională o astfel de lege, când tu recunoşti că ai făcut românilor această promisiune în campania pentru alegerile prezidenţiale este, din punctul meu de vedere, o atitudine sfidătoare la adresa celor care au crezut în tine.

Tocmai de aceea, vă invit domnule premier şi domnule preşedinte să coborâţi printre oameni! Renunţaţi la vizitele de protocol şi mergeţi în mijlocul românilor. Atunci veţi înţelege că România reală nu este aceeaşi cu cea care se vede de la Bruxelles. Veţi afla care sunt dorinţele şi problemele reale ale românilor.

Îndrăzniţi să credeţi în spusele lor şi, de ce nu, în sfaturile lor! Îndrăzniţi să credeţi în România!

Ioan DÎRZU, deputat PSD de Alba

PSD Alba – publicitate electorală ( Publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax