Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ioan Dîrzu: PSD redă încrederea şi demnitatea pensionarilor

Publicat

dirzu articol smallPensionarii din România au dreptul la o viaţă demnă şi noi, cei care îi reprezentăm, avem obligaţia să le asigurăm condiţiile necesare pentru un trai decent şi fără lipsuri. Respectul şi grija pentru cei care au muncit o viaţă nu sunt mesaje politice, ci sunt obligaţii pentru orice parlamentar.

În următorii ani, PSD îşi va dedica eforturile pentru a reda demnitatea tuturor românilor prin salarii şi pensii decente. Programul PSD înseamnă creşterea pensiilor minime de la 400 de lei la 640 de lei, creşterea punctului de pensie la valori care să permită pensionarilor un trai decent, impozit ZERO pentru pensii mai mici de 2.000 de lei şi contribuţii la sănătate ZERO pentru toţi pensionarii. 90% dintre pensionari nu vor mai plăti nici un tip de impozit sau contribuţii, fapt ce va însemna bani mai mulţi în buzunarele pensionarilor, bani pentru alimente şi medicamente. Punctul de pensie va creşte cu 60% (peste 500 de lei) în următorii patru ani, de la 871,1 lei la 1400 lei în 2020 şi 1775 de lei în 2021.

Partidul Social Democrat vrea să oprească bătaia de joc a Guvernului Cioloş şi să redea demnitatea pensionarilor români prin măsuri corecte şi coerente care să permită creşterea pensiilor şi asigurarea accesului la servicii medicale de calitate.

Dreptul la sănătate de calitate este un drept pe care îl garantăm fiecărui pensionar român. Reducem preţul medicamentelor inovative şi acordăm un medicament GRATUIT pentru fiecare boală dar în acelaşi timp construim spitale regionale, modernizăm şi dotăm spitalele judeţene şi locale.

România are una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană, însă pensionarii români sunt lăsaţi să se lupte zilnic cu sărăcia. Premierul Dacian Julien Cioloş şi tehnocraţii săi, SUSŢINUŢI de PNL, demonstrează că nu le pasă de soarta şi traiul greu al românilor simpli, iar la finalul anului păstrează în conturi sute de milioane de lei. Se zgârcesc şi nu vor nici măcar să mai pună câţiva lei la pensiile mici ale bunicilor noştri şi să mărească salariile românilor care au lucrat pentru creşterea economiei. Ne întrebăm ce se va întâmpla cu acele multe milioane de euro economisite în acest an? Vor ajunge din nou în buzunarele străinilor aşa cum s-a întâmplat de când a venit Guvernul Cioloş? În ultimii doi ani Guvernul Cioloş şi tehnocraţi lui Soroş (miliardarul ungar care vrea să influenţeze destinele românilor) au dat firmelor străine aproape 650 de MILIOANE DE EURO ajutor de stat, bani din visteria României. În mediul rural guvernanţii tehnocraţi au permis ca pământul românilor să fie vândut pe nimic străinilor, iar pădurile să fie furate şi tăiate de marile firme străine.

PSD vrea să dezvolte economic România, iar în final toată creşterea economică să se regăsească în buzunarele românilor, în BUNĂSTARE ŞI PROSPERITATE pentru toţi românii!

Haideţi să îndrăznim să credem în România, în forţa pe care o are fiecare român să facă ţara lui mai bună. Avem cea mai bună echipă din Alba pentru Parlamentul României. PSD are candidaţi profesionişti, cinstiţi şi dedicaţi oamenilor care pot reprezenta cel mai bine interesele locuitorilor judeţului Alba în Senat şi Camera Deputaţilor.

Îndrăzniţi să credeţi în viitorul românilor! Votaţi Partidul Social Democrat!

Deputat Ioan DÎRZU

Candidat PSD pentru Camera Deputaţilor

PSD Alba – publicitate electorală (publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax