Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Simone Albani, PNL: Cred într-un model de politician serios, competent

Publicat

simone albaniRomânii ne cer, celor care am ieșit în față să facem politică, să nu îi uităm și să fim uniți. Uniți nu doar de dragul unei poze de campanie, ci pentru a trece mai repede cu toții peste greutăți, pentru a construi mai repede un viitor bun. Nimic nu s-a realizat prin diviziune, nici un popor nu a devenit mare fiind rupt în dispute sterile.

Ceea ce îmi propun pentru alegerile din 11 decembrie, pentru Parlament, este ceea ce am susținut mereu, în toate campaniile și în toate funcțiile publice pe care le-am ocupat, în scurta mea carieră politică: muncă neîncetat, 100% pentru interesul public, așa cum am știut să muncesc și în afacerile pe care le-am creat. Și este ceea ce le cer și colegilor mei care vor ajunge acolo, de la mine din partid sau din altele: muncă pentru oameni care îi aleg, nu pentru interesele lor personale.
Sunt bucuros că PNL și-a asumat ca proiect principal de campanie, astăzi, reforma Parlamentului. Este ceea ce avem nevoie. O schimbare de conținut, de mod de lucru, la București, al parlamentarilor și al Parlamentului. Înainte să le cerem sacrificii sau investiții românilor, trebuie să facem noi, cei aflați în poziții și deminități publice, o investiție totală de timp și caracter. La Guvern și în Parlament, cei trimiși acolo de dvs trebuie să se ocupe să dea soluții, nu să creeze alte probleme sau scandal, nu trebuie să se împroaște cu mizerie doar pentru a mai câștiga niște voturi.

Deși fac politică, o fac cu gândul la un altfel de model de politician, nu ca cel de acum. Cred în seriozitate și în oameni care se pricep, care nu se apucă să vorbească vrute și nevrute despre orice. Sunt bucuros că PNL merge acum pe această cale și pe lângă susținerea pe care mi-a acordat-o a reușit să promoveze în poziții eligibile 100 de figuri noi la nivel național, persoane pregătite și competente. Este un semn că ne putem însănătoși, că putem merge înainte și doar înainte. Doar cu astfel de investiții și cu o schimbare autentică avem o șansă toți, împreună, uniți, să vedem România mergând Înainte!

Simone Albani- candidat PNL

PNL Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PNL Alba Cod unic mandatar financiar PNL: 11160004)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax