Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Testul de Sinceritate pe Alba24 cu Alexandru Pereş, candidat PNL Alba pentru Senat

Publicat

alexandru peres test sinceritate parlamentare 2016Unul dintre candidaţii la alegerile parlamentare cu o experienţă îndelungată în Legislativ este Alexandru Pereş, în prezent vicepreşedinte al Senatului, care se află pe listele PNL Alba pentru un nou mandat. Are o activitate parlamentară de 20 de ani. Acum, candidează pentru al patrulea mandat la Senat, respectiv al şaselea în Parlament.

Alexandru Pereş a fost invitat la Testul de Sinceritate pe Alba24, în cadrul campaniei electorale, şi a răspus întrebărilor adresate de jurnalistul Dan Lungu.

A dezvăluit de ce doreşte să continue activitatea în Parlamentul României, ce a reuşit să realizeze în aceşti ani în care a reprezentat interesele locuitorilor din judeţul Alba în Legislativ, dar a dat detalii şi despre echipa PNL, colegii săi care candidează pe listele locale ale partidului.

A amintit şi despre proiecte concrete promovate în Parlament. De asemenea, oferit explicaţii interesante referitoare la unele situaţii actuale, la nivel naţional şi local.

YouTube video

 

PNL Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PNL Alba

Cod unic mandatar financiar PNL: 11160004)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax