Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE: TESTUL de CAMPANIE cu reprezentanţii ARD, Ştefan Bardan şi Ion Dumitrel

Publicat

YouTube video

Invitaţii moderatorului Dan Lungu la emisiunea „Testul de Campanie” din această săptămână, reprezentanţii ARD Ştefan Bardan şi Ion Dumitrel au vorbit despre problemele judeţului Alba şi cum a decurs campania electorală până în acest moment.

Au dezvăluit despre modul în care este percepută Alianţa România Dreaptă şi oamenii care o reprezintă, la nivelul judeţului. „Spre deosebire de alţi candidaţi, ai noştri nu bat câmpii, vorbesc despre realităţile judeţului. Nu pot spune că a fost o campanie extrem de dură, în sensul negativ al cuvântului, ci una în care s-a muncit, în care fiecare au încercat să se întâlnească cu cât mai mulţi alegători”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.

La rândul său, Ştefan Bardan, candidat ARD pentru Colegiul 1 la Senatul României, unul dintre cele mai mari colegii din ţară, a recunoscut că aşteptările celor care votează sunt mari: „O problemă generală sunt locurile de muncă, iar acestea se pot face prin investiţii. Eu am spus dintotdeauna lucrurilor pe nume, nu am promis ce nu pot face”. A dat detalii despre activitatea „Cuprumin”, dar şi despre relansarea mineritului în Munţii Apuseni şi despre alte proiecte importante la nivelul judeţului.

Urmăriţi emisiunea „Testul de Campanie” Alba24, cu Ion Dumitrel şi Stefan Bardan:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ALEGERI PARLAMENTARE: TESTUL de CAMPANIE cu reprezentanţii ARD, Ştefan Bardan şi Ion Dumitrel | Cugir24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax