Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Pereş despre Călin Potor: „Este un `cuc` cu declarată voinţă social-democrată”

Publicat

Senatorul Alexandru Pereş şi-a exprimat, vineri, în faţa jurnaliştilor, punctul de vedere referitor la protestul liberalilor de săptămâna trecută. Acesta a ţinut să precizeze că motivul pentru care nici un reprezentant PD-L nu a ieşit în stradă să răspundă atacurilor liberalilor a fost prezenta ministrului Traian Igaş la Alba Iulia, pe care au considerat-o mai importantă decât „manifestarea jalnică a unei opoziţii impotente”. În opinia senatorului de Alba, cei care îi susţin pe liberali ar trebui să îşi amintească de perioada când aceştia au fost la putere, când „şi-au bătut joc de finanţele României şi că ei, liberalii, au aruncat ţara în calea crizei economice mondiale, cu visteria goală”.

Prezenţa fostului membru PD-L Călin Potor în rândul protestanţilor liberali nu a trecut necomentată de PDL-işti: „Cât despre participarea la manifestaţie a domnului deputat Călin Potor, acest cuc cu declarată voinţă social-democrată, dar care se linguşeste pe lângă PNL, poate-poate obţine sprijinul pentru alegerile locale, un gest dezgustător de a reveni acum la fostul cuib, aruncând mesaje dure împotriva partidului care i-a dat forţa politică şi recunoaştere populară, nu pot spune decât că îmi stârneşte râsul”, a declarat Alexandru Pereş.

La fel de amuzantă i s-a părut senatorului de Alba şi „modalitatea infantilă” cu care PNL încearcă răsturnarea PD-L de la putere, atât la nivel central, cât şi local, ce „denotă o lipsă de inspiraţie şi iniţiativă în a aborda lucruri concrete necesare, pe care Puterea nu a reuşit încă să le susţină”.

Alexandru Pereş a precizat şi faptul că, la nivelul judeţului Alba, sondajele nu îi arată pe liberali şi pe social-democraţi ca fiind variante credibile într-o eventuală „bătălie” electorală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax