Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Pereş despre proiectul autostrăzii Sebeş-Turda: „Roman şi Dumitrel, mai nou se plimbă împreună. S-au lăudat”

Publicat

YouTube video

„Roman şi Dumitrel se plimbă acum împreună, iar ce au făcut ei este să se laude”. Acesta este afirmaţia senatorului PDL Alexandru Pereş, care crede că proiectul autostrăzii Sebeş-Turda, prezentat cu interes de liderii CJ Alba este unul, cel puţin deocamdată, nerealizabil. Pereş este de părere că liderii CJ Alba au ieşit pe tapet cu această informaţie doar pentru a se lăuda în presă şi că niciunul nu se va mai afla în funcţie, ci la pensie, când această autostradă va fi finalizată.

„Nu există nici un proiect şi deocamdată doar un studiu de prefezabilitate care, aşa cum cunoaştem, indică doar direcţia… am văzut povestea aceea frumoasă pe unde trece autostrada, inclusiv acel desen făcut de mână care nu e nimic, cu atât mai puţin un proiect viabil. Ştiu într-adevăr că această autostradă în timp va apărea, dar nu vin să arunc lucruri dinastea care să deranjeze pe moment, când eu nu am decât un studiu de prefezabilitate… eu arunc în presă şi provoc nişte gânduri unor oameni”, a declarat Pereş.

Reamintindu-i-se că la conferinţa de prezentare a proiectului autostrăzii a participat şi preşedintele democrat-liberal al CJ Alba, Ion Dumitrel, senatorul a declarat: „Mai nou, el şi Roman se plimbă împreună şi da, s-au lăudat… eu vreau lucruri concrete. Hai să terminăm autostrada (Orăştie-Sibiu, n.r.), pentru că şi acolo avem probleme şi văd că nu avansăm deloc. Noi, în schimb, venim cu un proiect nou care cred că este important, dar eu nu voi mai fi parlamentar şi nici Roman vicepreşedinte de Consiliu Judeţean când va fi finalizat… E clar, visele legate de autostradă sunt idei puse pe hârtie, planuri despre ceea ce s-ar putea întâmpla, însă toate acestea nu rezolvă problemele reale ale comunității, pe care le-ar putea aborda liderii din Alba ai USL: de exemplu, construirea unor poduri pe patru benzi, cu deschidere de 150-200 m, peste râurile Sebeș și Mureș, construirea de pasarele, centura ocolitoare la Aiud, într-un cuvânt vise îndepărtate, dar care se pot realiza, dacă am vorbi mai puțin și am face mai mult”.

Despre colaborarea fructuoasă dintre liberalul Florin Roman şi democrat-liberalul Ion Dumitrel, Pereş a mai declarat: „S-ar putea ca între cei doi să fie o reală simpatie sau doar un mod interesant de a lucra”.

Liderii CJ Alba, Ion Dumitrel şi Florin Roman au făcut recent informări vizavi de noua autostradă Sebeş-Turda. Aceştia au anunţat că CNADNR a dat startul la măsurători topografice și geotehnice pentru proiectul „Drum-Expres Sebeș-Turda”. Tuturor proprietarilor de terenuri din localitățile pe care le va traversa viitoarea autostradă li s-a solicitat să permită accesul utilajelor pentru efectuarea studiilor necesare.

Proiectul autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi finalizat în august 2013, iar, în funcție de durata procedurilor de licitație pentru atribuirea contractelor de lucrări, construcția ar putea începe anul acesta. Termenul de finalizare a noii șosele este anul 2016. Vedeți AICI prin ce localități va trece autostrada Sebeș-Turda.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. bogdan

    vineri, 19.04.2013 at 14:20

    Invidie mare din partea unui senator cu activitate zero pentru judetul nostru acest senator al melcilor ALEXANDRU PERES!!!Ce daca doi oameni vor totusi sa faca ceva chiar daca sunt din tabere diferite una care se afla la putere iar cealalta in opozitie si totusi pot sa treaca peste conflictele politice si incearca sa dezvolte si sa puna in aplicare proiecte benefice pentru noi muritorii de rand dar nu se poate pt ca se trezeste acest senator din somnul sau adanc de ceva ani buni,deranjat de oameni cu initiativa care macar se zbat sa realizeze ceva acum, daca proiectul va avea rezultat de finalizare ramane de vazut,oricum succes in continuare domnului Roman si Dumitrel si rusine „domnule senator” PERES! o sa avem grija sa va votam si la alegerile urmatoare daca mai aveti tupeul si nesimtirea sa mai candidati!

  2. Marcel

    luni, 22.04.2013 at 10:45

    CORECT…..SI PERFECT ADEVARAT..

  3. albu ioan

    miercuri, 22.01.2014 at 21:23

    Domnule Peres.Mai las-o moale ca nu ai facut nimic pentru oameni .Ai taiat frunze la caini de cand ai terminat scoala.Cei mai in varsta te mai stiu cand cutreierai pa la CAP-euri, fara nici o valoare, toata truda ta era de a-ti stampila ordinul de deplasare.Un fel de trepadus cu relatii mari in comunism ,stim si cum si ce.Asta pana la revolutie cand ai tradat garda comunista si ai intrat in politica si de atunci faci acelasi lucru adica NIMIC.Chiar Zau nu ti-e rusine? Sa fi sanatos!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax