Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alimente, haine şi jucării, donate de sărbători, familiilor nevoiaşe din Aiud. Campanie organizată de Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii paşi”

Publicat

cos oua pasti Familiile defavorizate social din Aiud au primit daruri cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, în acest an, în cadrul unei campanii derulate de Grădinița cu Program Prelungit “Primii pași” din oraş.

În cadrul acţiunii, derulate în perioada 11-22 aprilie, au fost colectate alimente (zahăr, ulei, făină, conserve), îmbrăcăminte în stare bună și jucării, daruri care au ajuns în casele familiilor nevoiașe, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște.

Campania a fost organizată în colaborare cu Serviciul de Ajutor Maltez, Filiala Aiud.

“Dorim să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această campanie și sperăm ca acțiunea noastră să le readucă zâmbetul și liniștea sufletească, tuturor celor care sunt în nevoie”, a declarat directorul grădiniţei, Luminița Daniela Josan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax