|

Amenajarea spațiului ”verde-nrourat” din Alba Iulia, scoasă la licitație pentru 22 de milioane de lei. Contract pe patru ani

latura de vest, santurile cetatii, cetatePrimăria Alba Iulia este pregătită să cheltuiască aproape 22 de milioane de lei (în jur de 4,8 milioane de euro) pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi din municipiu în următorii patru ani. Instituția organizează o licitație publică pentru aceste lucrări, ofertele putând fi depuse până în 29 august.

Primăria Alba Iulia va încheia un acord-cadru pentru perioada celor 4 ani şi intenţionează să încheie minimum 4 contracte subsecvente, pentru fiecare an. Valoarea maximă estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 5.490.794 lei, fără TVA, însă cele patru contracte vor totaliza aproape 22 de milioane de lei.

De banii respectivi, câștigătorul licitație va trebui să presteze următoarele lucrări: curăţarea spaţiilor verzi, tunderea şi curăţarea gardurilor vii, cositul zonelor verzi, plantat flori, îndepărtat flori din rondouri şi scuaruri, plantat gard viu la un rând sau două rânduri, plantat arbori şi arbuşti foioşi şi răşinoşi, săpat farfurii la arbori şi arbuşti, toaletarea arborilor etc.

La ”capitolul” trandafiri au fost trecute un număr de patru activităţi: plantat trandafiri, îngropat (muşuroit) trandafiri, dezgropat (dezmuşuroit) trandafiri şi mobilizarea solului la trandafiri.

Tot firma care va câştiga contractul pentru următorii patru ani va derula şi activităţile de aplicare a tratamentelor fitosanitare şi de administrare a îngrăşămintelor chimice.

Pentru toate activitățile cuprinse în caietul de sarcini al licitației au fost prevăzute cantităţi minime şi maxime, cuantificate în metri pătraţi (suprafeţe amenajate), ore (udare plante, închiriere buldoexcavator etc.) şi bucăţi (nr. de flori sau arbuşti plantanţi, toaletaţi etc). Criteriul principal de atribuire va fi preţul cel mai mic în ansamblul activităţilor de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi.

De asemenea, se cere experiență similară acumulată în ultimii 3 ani.  Valoarea garanţiei de participare la procedură se ridică la suma de 50.000 de lei. Câştigătorul licitaţiei va trebui să constituie în termen de 5 zile de la semnarea contractului o garanţie de bună execuţie de 10% din valoarea totală a contractului, fără TVA.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=587937avatar Publicat de pe 8 august 2017
Publicat în ACTUALITATE, ECONOMIE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
  • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
  • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
  • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI