Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi aplicate de jandarmii din Alba, în week-end: Sancţiuni pentru scandaluri, consum de alcool în spaţiul public şi prostituţie

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii din Alba au aplicat amenzi de 2.300 de lei, pentru mai multe contravenţii săvârşite de 10 persoane, surprinse de oamenii legii.

Pentru adresare de injurii şi expresii jignitoare la adresa personalului şi clienţilor unor baruri ori gesturi obscene în public, trei bărbaţi – P.G. (42 de ani), din comuna Cojocna, judeţul Cluj, Adrian C. (24 de ani) şi Claudiu O. (28 de ani), ambii din Alba Iulia – au primit amenzi de câte 200 de lei şi un altul s-a ales cu avertisment scris.

Alţi doi tineri, de 29 de ani au fost sancţionaţi de jandarmi, după ce au fost surprinşi consumând băuturi alcoolice în locuri publice. Ioan Cosmin M., din Alba Iulia şi C.D.A., din satul Hăpria au primit câte o amendă contravenţională în valoare de 100 de lei. Reamintim că pentru “consumul de băuturi alcoolice în următoarele locuri publice: drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, toate mijloacele de transport în comun, autogări, gări ( … )”contravenienţii riscă amendă cuprinsă între 100 şi 500 lei.

Pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, au fost identificate două femei care încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc pentru practicarea de raporturi sexuale.  Maria S. (22 de ani), din Câmpia Turzii şi Rita L. (27 de ani), din Alba Iulia s-au ales cu câte o amendă în valoare de 500 de lei.

Duminică, în jurul orei 2.00, jandarmii au intervenit în cazul unui conflict, într-un imobil de pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. Pe fondul consumul de alcool, doi soţi au provocat scandal, la care au asistat şi vecinii. Oamenii legii au intervenit pentru a linişti apele şi i-au sancţionat contravenţional pe cei doi, cu avertisment, respectiv amendă în valoare  de 500 de lei.

Foto: arhivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax