Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 74.000 de lei de la Poliţia Alba, după controale în pieţe şi târguri. Dosare penale pentru evaziune fiscală şi alimente confiscate

Publicat

politisti piata După controale în pieţe, târguri şi oboare, poliţiştii din Alba au constatat, săptămâna trecută, trei infracțiuni, majoritatea de evaziune fiscală şi au dat amenzi în valoare de 74.020 lei. De asemenea, au confiscate carne, produse din carne, legume, fructe, ouă şi alte produse alimentare, în valoare totală de peste 11.000 de lei.

În perioada 12 – 18 noiembrie, polițiștii din judeţul Alba au acționat, cu efective mărite, pentru prevenirea și descoperirea ilegalităţilor comise în pieţe, târguri, oboare şi în zona adiacentă acestora şi pentru verificarea activităților comerciale desfășurate cu produse agroalimentare de origine animală (carne, produse din carne, ouă, lapte şi altele), transmite IPJ Alba.

La acţiune au participat 120 de polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, ordine publică, rutieră şi transporturi, care au făcut verificări  împreună cu reprezentanți ai Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor și ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

În această perioadă, echipele de control au organizat 26 de acţiuni în cadrul cărora au fost verificate 79 de societăţi comerciale şi 153 de persoane fizice.

În urma acestor activități au fost constatate trei infracţiuni, dintre care două de evaziune fiscală şi 149 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 74.020 lei.

În urma neregulilor descoperite, au fost confiscate carne, produse din carne, legume, fructe, ouă şi alte produse alimentare în valoare de 11.497 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax