Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de aproape 50.000 de lei și șase permise de conducere reținute de polițiștii din Alba, în perioada Sărbătorilor Pascale

Publicat

politie

politie in cetatePe perioada Sărbătorilor Pascale, în judeţul Alba nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice, potrivit IPJ Alba. Cu toate acestea, polițiștii au aplicat amenzi în valoare de aproape 50.000 de lei și au reținut 6 permise de conducere.

În perioada 30 aprilie -3 mai, peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Poliţişti au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică în colaborare cu jandarmi şi poliţie locală, astfel că în această perioadă, în judeţul nostru, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice.

Acest fapt se datorează, în aceeaşi măsură şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite responsabile.

În această perioadă, au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.705 lei, din care 59 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 12 pentru fapte de natură economică, 127 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 6 permise, din care două pentru consum de alcool şi au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier, din care una de conducere sub influenţa alcoolului, una de conducere fără permis şi una de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Totodată, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea unui număr de 4 accidente rutiere uşoare, soldate cu rănirea uşoară a 4 persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax