Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 27.000 de lei date de polițiștii din Alba Iulia, într-o singură zi. Au reținut două permise de conducere și patru certificate de înmatriculare

Publicat

actiune politia 4 Poliţiştii din Alba Iulia au dat joi amenzi de peste 27.000 de lei, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite ce a avut ca scop prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice pe raza municipiului. Au fost verificate peste 100 de autovehicule şi 20 de societăţi comerciale. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul programului „Estival 2016”.

Joi, în intervalele orare 8.00 – 12.00, 16.00 – 20.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza municipiului, o acţiune cu efective mărite la care au participat poliţişti de la rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi de investigare a criminalităţii economice. Acţiunea a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică precum şi prevenirea și combaterea infracțiunilor şi contravenţiilor.

Au fost verificate 110 autovehicule şi 20 de societăţi comerciale, iar pentru abateri de la normele legale au fost aplicate 117 sancţiuni contravenționale, în valoare de 27.635 lei, cele mai multe (100), la regimul rutier. Poliţiştii rutieri au reţinut două permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii de investigaţii criminale au constatat o infracţiune în flagrant delict şi au identificat doi autori de furturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax