Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 270.000 de lei date de poliţiştii din Alba, într-o săptămână. Bunuri confiscate şi infracţiuni constatate în flagrant

Publicat

politie

actiune politie 3 lemne Poliţiştii din Alba au continuat, în perioada 5-11 august, acţiunile cu efective mărite, pentru siguranţa publică şi combaterea infracţiunilor. Au depistat infracţiuni în flagrant, au confiscat bunuri şi au dat amenzi, majoritatea pentru nerespectarea regulilor rutiere.

Peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, arme explozivi substanţe periculoase şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au fost prezenţi zilnic în teren, în perioada 5-11 august, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi pentru creşterea siguranţei pe drumurile publice.

Au constatat 173 de infracţiuni din care 25 în flagrant. De asemenea, au aplicat 1.194 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 273.060 lei, din care 132 pentru nerespectarea normelor legale privind ordinea şi liniştea publică, 1.028 pentru sancţionarea abaterilor la regimul rutier, 8 pentru fapte de natură economică şi 26 pentru abateri la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 26.424 lei constând, în principal, în material lemnos.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax