Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 32.000 lei și 16 de permise de conducere reținute de polițiștii din Alba, în minivacanța de Anul Nou

Publicat

politie

politisti masina politie rutiera politiaÎn minivacanţa prilejuită de trecerea în Noul An, poliţiştii din judeţul Alba au fost la datorie, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice şi nici accidente rutiere soldate cu decesul vreunei persoane. Cu toate acestea, oamenii legii au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 32.000 lei și au reținut 16 permise de conducere, din care 8 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, peste 400 de poliţişti au acţionat, pe raza judeţul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative şi creşterea siguranţei rutiere.

În total, au acţionat 273 de poliţişti de ordine publică, 93 de la rutieră şi 90 din cadrul structurilor de investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase care au utilizat 136 de autospeciale din care 10 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor. Măsurile luate de poliţiştii au făcut ca cetăţenii să petreacă în linişte, atât în noaptea de revelion cât și în primele zile ale anului 2017. 

Nu au fost înregistrate fapte de mare violenţă şi nici de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar manifestările publice organizate pentru sărbătorirea Noului An s-au desfășurat într-un climat de siguranţă publică adecvat.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii din Alba au constatat 31 de infracţiuni şi au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.125 lei, din care 38 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 73 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 9 la alte acte normative.

Au fost reţinute 16 permise de conducere, din care 8 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax