|

Amenzi de peste 32.000 lei și 16 de permise de conducere reținute de polițiștii din Alba, în minivacanța de Anul Nou

politisti masina politie rutiera politiaÎn minivacanţa prilejuită de trecerea în Noul An, poliţiştii din judeţul Alba au fost la datorie, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice şi nici accidente rutiere soldate cu decesul vreunei persoane. Cu toate acestea, oamenii legii au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 32.000 lei și au reținut 16 permise de conducere, din care 8 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, peste 400 de poliţişti au acţionat, pe raza judeţul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative şi creşterea siguranţei rutiere.

În total, au acţionat 273 de poliţişti de ordine publică, 93 de la rutieră şi 90 din cadrul structurilor de investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase care au utilizat 136 de autospeciale din care 10 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor. Măsurile luate de poliţiştii au făcut ca cetăţenii să petreacă în linişte, atât în noaptea de revelion cât și în primele zile ale anului 2017. 

Nu au fost înregistrate fapte de mare violenţă şi nici de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar manifestările publice organizate pentru sărbătorirea Noului An s-au desfășurat într-un climat de siguranţă publică adecvat.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii din Alba au constatat 31 de infracţiuni şi au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.125 lei, din care 38 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 73 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 9 la alte acte normative.

Au fost reţinute 16 permise de conducere, din care 8 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=541477avatar Publicat de pe 3 ianuarie 2017
Publicat în ACTUALITATE.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Andrei: Vauxhall serios? De cand? Se numeste opel.
  • Radu: Am vazut la unele posturi” minimum 9 ani in specialitatea postului”. ASTEA SUNT POSTURI CU DEDICATIE
  • stefan: foarte frumos. interesant articol. multumesc.
  • Vasile: As vota la orice ora revenirea in codul penal a pedepsei cu moartea pentru astfel de indivizi !
  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI