Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 96.000 de lei pentru depăşirea vitezei legale, în Alba

Publicat

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au desfăşurat, în perioada 16-22 aprilie, o acţiune preventivă ce a vizat reducerea numărului de personae rănite în accidente rutiere, produse ca urmare a vitezei excesive. Au fost aplicate amenzi de peste 96.000 de lei.

Poliţiştii au acţionat cu predilecţie pe drumurile naţionale şi pe sectoarele de drum unde s-a înregistrat trafic intens, fiind folosite 11 aparate radar.

În această perioadă, pentru depăşirea vitezei legale, au fost aplicate 687 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 96.180 lei şi au fost reţinute, în vederea suspendării, 36 de permise de conducere. De asemenea, au fost constatate 8 infracţiuni la regimul rutier.

În zilele de 20 şi 21.04.2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj împreună cu poliţiştii Secţiilor de poliţie rurală Jidvei şi Blaj au organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi precum combaterea consumului de alcool, pe drumurile naţionale din raza de competenţă.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.340 lei.

Au fost realizate un număr de 52 de testări cu aparatul etilotest, 3 dintre acestea fiind pozitive. Celor 3 conducători auto, care au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, le-au fost reţinute permisele de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai

    luni, 23.04.2012 at 11:34

    O sa va aduceti aminte de aceste amenzi cand o sa dati si voi de necaz si o sa va rugati sa primiti intelegere ! Si nu o sa primiti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax