Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi şi avertismente pentru trei albaiulieni care au înjurat în public

Publicat

Jandarmii au fost chemaţi să intervină, marţi, în două situaţii de scandaluri în public, în care o femeie, respectiv doi bărbaţi din Alba Iulia adresau injurii şi expresii jignitoare, pe stradă. Au fost aplicate amenzi de 500 de lei şi formulat un avertisment.

Pe strada Arnsberg din Alba Iulia, în jurul orei 14.00, a fost identificată Marcela D. (38 de ani), din Alba Iulia, care înjurase un trecător. La incident asistaseră şi alţi cetăţeni, printre care şi minori, astfel că femeia a primit amendă contravenţională în valoare de 300 de lei.

Tot marţi, Vasile I. (30 de ani) şi Gheorghe I. (58 de ani) au primit amendă de 200 lei, respectiv avertisment scris, pentru acelşai gen de comportament. Ţinta înjurăturilor celor doi era o cunoştinţă comună, cu care intraseră în conflict pe fondul consumului de alcool. Episodul s-a derulat pe strada Arieşului din Alba Iulia, în imediata vecinătate a unui loc de joacă, fapt care a atras asistenţa involuntară a mai multor minori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax