Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANAF oferă consultanţă gratuită miercuri, pe Facebook, plătitorilor de impozit pe venitul agricol

Publicat

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) oferă asistență online contribuabililor care plătesc impozit pe venitul agricol. Miercuri, 4 octombrie, persoanele interesate pot adresa întrebări privind calculul și plata impozitului aferent veniturilor din activități agricole, pe pagina de Facebook a instituției.

Tema sesiunii de asistenţă online de miercuri, 4 octombrie este „Calculul și plata impozitului aferent veniturilor din activități agricole”.

Vezi și ANAF vinde zeci de mașini, cu prețuri începând de la 600 de lei. Lista autoturismelor scoase la vânzare

Potrivit reprezentanților ANAF, întrebările adresate de contribuabili trebuie să vizeze exclusiv tematica acestei sesiuni și să fi adresate sub forma comentariilor la postarea publicată pe pagina de Facebook a instituției. Întrebările legate de alte teme nu vor fi analizate.

Înainte de a posta întrebarea, cetățenii trebuie să se asigure că au parcurs cu atenție întrebările și răspunsurile primite de celelalte persoane, astfel încât să fie evitată repetarea acelorași întrebări.

În funcţie de numărul întrebărilor adresate până în ora 16:30 şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bomba Atomica

    miercuri, 04.10.2017 at 14:18

    pistol cu apa , va minte A.N,A.F , nu oferca nimica doar fura de la saraci casa duca bogati din politica mai bine ! mai rau decat pe vremea la comunisti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax