Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anchetă a Poliţiei după un ACCIDENT la VÂNĂTOARE: Un bărbat de 53 de ani din comuna Ponor s-a împuşcat cu arma în picior

Publicat

arma-vanatoare Un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Ponor a ajuns la spital după ce s-a împuşcat cu arma în picior, din greşeală, în timp ce ţintea un mistreţ. Acesta a participat la o partidă de vânătoare, organizată de Asociaţia de vânătoare Râmeţ Inzel, duminică, în locul numit Răceşti. Poliţiştii desfăşoară o anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Potrivit IPJ Alba, duminică, la ora 11.02, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Ponor, cu privire la faptul că, în timp ce era la o partidă de vânătoare, s-a împuşcat în picior.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că în duminică, Asociaţia de vânătoare Râmeţ Inzel a organizat o vânătoare colectivă pe fondul de vânătoare Ponor la care au participat mai mulţi vânători.

În jurul orei 11.00, C.A.E., deţinător legal de armă şi participant la vânătoare, se afla în standul amplasat pe o vale, în locul numit Răceşti şi a executat focuri de arma asupra unui porc mistreţ, împrejurare în care s-a autoaccidentat la piciorului drept.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale şi ulterior la un spital din Târgu Mureş.

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Garcea

    miercuri, 03.12.2014 at 08:59

    Asta da vinator …

  2. andreea

    duminică, 25.01.2015 at 10:16

    asta merita!!!asta se crede craiul muntilor.impusca tot ce prinde si toata lumea e oarba.in curtea lui erau pui de caprioara si pui de urs(probabil ramasi orfani tot cu ajutorul lui).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax