Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajaţi la firma care lucrează în zona autostrăzii, între Cunţa şi Deva, cu dosar penal. Au furat piese din metal de pe şantier

Publicat

lucrari  autostrada Doi tineri din judeţul Dolj s-au ales cu dosar penal pentru furt în Alba, după ce au sustras piese metalice ce pe şantierul lucrărilor de amenajare adiacente autostrăzii, între Cunţa şi Deva. Cei doi sunt angajaţii firmei care efectuează lucrările. „Marfa” au vândut-o la fier vechi.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Sebeş îi cercetează penal pe doi bărbaţi din judeţul Dolj, care ar fi sustras mai multe elemente metalice de pe un şantier al societăţii comerciale la care sunt angajaţi.

În fapt, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş au stabilit că în perioada 14 februarie – 15 mai, N.I., de 28 de ani şi B.I.C., de 27 de ani, angajaţi ai unei societăţi comerciale care efectuează lucrări de amenajare adiacente autostrăzii, pe tronsonul Cunţa – Deva, au sustras de pe şantier, elemente metalice pe care le-au comercializat la un centru de colectare a fierului vechi din Sebeş. Prejudiciul a fost evaluat la 500 de lei.

Faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax