Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajaţii de la Fabrica de Arme Cugir au oprit, joi, activitatea. Sunt nemulţumiţi că au primit salarii diminuate

Publicat

Angajații Fabricii de Arme Cugir au fost în grevă, joi, aproape tot programul de lucru. Încă de la pauza de masă, mai exact, ora 11.00, nu s-a mai lucrat deloc. Oamenii sunt revoltați de faptul că salariile lor au scăzut considerabil.

Citeşte mai multe despre nemulţumirile angajaţilor de la Fabrica de Arme, în contextul în care la această societate ar urma să fie numită o nouă conducere, pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Decebal

    vineri, 15.03.2013 at 19:26

    Trebuie sa se stie ca liderul ,,marele lider,, Ioan Neagu,este un fost asociat al firmei KEN, o firma capusa, care a activat trei ani in cadrul fabricii de arme.Se stie ca acesta firma ******* a produs prejudicii majore fabricii,iar la momentul de atunci,mai mult de 60 la suta din angajatii acestei firme era angajati la ,,negru,,.Neagu ameninta si acum oamenii cu disponibilizarea daca ,,comenteaza,,ceva.Nu numai el,mai sunt.Sindicatul a devenit peste noapte,o companie privata,cu radacini adanci in cercurile *****.Cerem sprijin urgent !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax