Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajații Kronospan au depus o scrisoare cu doleanțele lor, la Primăria Sebeș. Au anunțat proteste până la sfârșitul lunii martie

Publicat

angajati kronospan, protest Duminică, simultan cu protestul de la Alba Iulia și la Sebeș a avut loc unul. Angajații Kronospan au ieșit din nou în stradă să convingă autoritățile locale și în special pe primarul Alexandru Dăncilă să aplaneze „conflictul apărut între cetățenii municipiului”, privind poluarea de la Sebeș. Duminică, angajații companiei au depus la sediul Primăriei Sebeș o scrisoare adresată administrației locale cu doleanțele lor. Aproximativ 400 de angajați ai Kronospan au participat la marșul din Sebeș.

Angajaţii Kronospan au anunţat la primărie că intenţionează să continue şi ei protestele, sub forma unor marşuri, fiind fixate şi datele: 1, 8, 15, 22, 29 martie, între orele 14.00 şi 16.00, cu plecare din Parcul Primăriei spre B-dul Lucian Blaga – str. Augustin Bena – str. Mihail Kogălniceanu. De asemenea, au precizat că au chemat la aceste adunări populare peste 10.000 de colaboratori din toată ţara, care vor participa cu aproximativ 5000 de utilaje de exploatare a lemnului si camioane de transport.

Duminică 1 martie, angajații Kronospan au depus la sediul Primăriei o scrisoare cu doleanțele lor. Aceștia solicită edilului Alexandru Dăncilă următoarele: „Vă cerem domnule primar să interveniți imediat, conform responsabilităților impuse de lege, pentru a dezamorsa conflictul apărut în comunitatea locală”.

Mai jos vă prezentăm scrisoarea integrală transmisă de angajații Kronospan și adresată Primăriei Sebeș:

„01.03.2014

Către Primăria Sebeș,

Noi, angajați ai Kronospan Sebeă, vă cerem domnule primar să interveniți imediat, conform responsabilităților impuse de lege, pentru a dezamorsa conflictul apărut în comunitatea locală. Conflictul a fost declanșat pe baza informațiilor false referitoare la activitatea, pe care firma la care lucrăm, o desfășoară în Sebeș. Vă cerem să vă îndepliniți sarcinile de serviciu desemnate și să dați răspunsuri la întrebările ridicate de câteva persoane din comunitatea în care trăim. Dacă nu dețineți informațiile necesare pentru a răspunde la toate întrebările, vă cerem să convocați autoritățile competente care dețin aceste informații și să le cereți să răspundă imediat întrebărilor cetățenilor.

Datorită neimplicării dumneavoastră, comunitatea s-a împărțit în două tabere. Dumneavoastră dispuneţi de toate instrumentele necesare, pentru a face lumină în ceea ce privește acuzațiile neadevărate lansate în ultima vreme.

Noi vrem să punem capăt presiunilor venite din partea unor locatari ai municipiului Sebeș, mai nou avem și alți cetățeni angrenați în acest scandal, și cerem să fie arătat adevărul.

Noi, ca cetățeni ai orașului Sebeș, ne plătim taxele la bugetul local, taxe din care primiți salariul, în consecință domnule primar trebuie să ne reprezentaţi și pe noi.

Vă cerem să interveniți imediat pentru a lămuri acuzele care se aduc firmei în care lucrăm și pe care noi le considerăm minciuni sfruntate.

Angajații Kronospan Sebeș”

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Un grup de angajaţi de la Kronospan au protestat în faţa Primăriei Sebeş. Au cerut primarului să medieze „Scandalul Poluării”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. NIKADOR

    duminică, 01.03.2015 at 17:52

    au mai fost depiri la concentratia de formaldehida pe care apm nu le-a rapirtat,raspunzatori sunt todea,barbat,voloseniuc,toti cei care au stiut de acele depaisiri…va veni si vremea voastra si a urmasilor vostii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax