Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANITP: Concurs de film de scurt metraj pe tema traficului de persoane, în parteneriat cu TIFF. Cineaştii amatori sau profesionişti se pot înscrie până în 23 mai

Publicat

AFIS-CONCURS-TIFF-2016Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (ANITP) a lansat, în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania, concursul de film de scurt metraj pe tema traficului de persoane „Fighting Human Trafficking”.

Proiectul se adresează cineaştilor amatori sau profesionişti din România şi îşi propune să promoveze mesajele care vor contribui la conştientizarea şi sensibilizarea publicului cu privire la fenomenul traficului de persoane, măsurile de prevenire a acestui fenomen,  precum şi  integrarea şi recuperarea psiho-socială a victimelor.

Înscrierile se vor realiza până la data de 23 mai 2016. Formularul de înscriere (link), completat în întregime, listat şi semnat, împreună cu un DVD care va conţine filmul se vor trimite la Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Cluj-Napoca: b-dul 21 decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Fiecare colet va avea menţiunea: “Concursul Fighting Human Trafficking TIFF 2016”.

Pentru a fi înscrise în concurs, filmele trebuie să aibă o durată între 3 şi 15 minute, să se încadreze în tema  proiectului şi să îndeplinească toate condiţiile de participare din Regulamentul concursului (link).

Organizatorii vor selecta cele mai bune filme dintre cele înscrise, care vor fi premiate şi prezentate în cadrul unui eveniment special la Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2016, care va avea loc în Cluj-Napoca.

Se vor acorda trei premii: premiul I – 500 euro, premiul al II-lea – 300 euro şi premiul al treilea – 200 euro.

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax