Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANRE: Linie telefonică gratuită pentru consumatorii care vor să-şi schimbe furnizorul de energie electrică sau gaze naturale

Publicat

curent electric Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) anunţă că a pus la dispoziţia consumatorilor finali o linie telefonică gratuită, de informare cu privire la schimbarea furnizorului de energie electrică sau gaze naturale.

Odată cu deschiderea către concurenţă a piețelor de energie, a fost implementat cadrul legal care să permită  tuturor consumatorilor de energie electrică/gaze naturale, indiferent de natura consumului – casnic sau noncasnic – să uzeze de dreptul de eligibilitate, adică să își aleagă furnizorul de energie electrică/gaze naturale dorit şi să încheie cu acesta contracte pentru furnizarea negociată pentru locul sau locurile sale de consum, transmite ANRE.

Pentru a veni în sprijinul părților interesate, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei a pus la dispoziţia consumatorilor finali o linie telefonică gratuită, dedicată informării cu privire la schimbarea furnizorului de energie electrică/gaze naturale.

Linia telefonică gratuită are nr. 0800800410, iar consumatorii pot apela acest număr pentru a beneficia de informatii care să le poată fi utile în procesul de alegere a furnizorului de energie electrică/gaze naturale, în contextul unei piețe de energie competitive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Joe

    vineri, 06.03.2015 at 10:26

    Si in Alba ce variante avem?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax