Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Antrenor de tenis din Cugir, arestat preventiv pentru că ar fi violat o fată de 11 ani după antrenament

Publicat

arestat, catuse Antrenorul  de tenis din Cugir, Ioan Păcurar, a fost arestat preventiv, miercuri, prin decizia Judecătoriei Alba Iulia pentru că ar fi violat o fată de 11 ani după antrenament. Bărbatul are 51 de ani și nu are antecedente penale.

Polițiștii din Cugir au fost sesizați de tatăl minorei cu privire la faptul că fiica sa, de 11 ani, a fost agresată sexual de către antrenor după efectuarea unui antrenament la o bază sportivă din oraș. Inițial, antrenorul a fost cercetat pentru corupere sexuală, ulterior fiind schimbată încadrarea juridică în infracțiunea de viol.

Bărbatul a fost reținut de către polițiști, iar mai apoi Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva acestuia, fiind formulată propunerea de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea procurorilor și a dispus luarea măsurii arestului preventiv față de acesta pe o perioadă de 30 de zile.

ioan pacurar „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Păcurar Ioan, pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 24.04.2017, până la data de 23.05.2017, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală, emite mandatul de arestare preventivă nr. 6 din data de 24.04.2017. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile avansate de către stat rămân în sracina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 24.04.2017, ora 20:55”, se afirmă în conţinutul dispozitivului deciziei de la Judecătoria Alba Iulia. Inculpatul a contestat decizia, dosarul urmând să ajungă la Tribunalul Alba.

Ioan Păcurar are 51 de ani şi este un antrenor de tenis apreciat în domeniu, acesta activând la clubul CSO Cugir deţinut de primăria oraşului. Elevii săi au obţinut rezultate notabile, unul dintre aceştia fiind selecţionat chiar în lotul pentru Cupa Davis al României. De asemenea, aceştia au fost premiaţi atât la nivel local cât şi judeţean pentru rezultatele obţinute în competiţii. În 2011, un elev al antrenorului Ioan Păcurar a fost declarat sportivul anului în judeţul Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax