Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Antrenorul echipei de baschet feminin CSU Alba Iulia, Miroslav Popov, cooptat pentru a conduce Naționala României

Publicat

CSU Alba Iulia Popov Biroul Federal al FRB a validat numirea tehnicianului sârb Miroslav Popov, de 58 ani, la cârma echipei naționalei de senioare a României de baschet feminin, informează FRB.

Antrenorul echipei CSU Alba Iulia are un CV impresionant, de numele lui legându-se formarea echipei de succes Hemofarm Vrsac, care a dominat ani buni baschetul feminin din Serbia.

De asemenea, Miroslav Popov a fost, între 1999 si 2005, antrenorul principal al naționalei feminine a Serbiei (indiferent de numele sub care reprezentativă a participat în acei ani în competițiile FIBA – Iugoslavia sau Serbia-Muntenegru), cu care a reușit o clasare pe locul 5 la Eurobasket Women 2001, un loc 8 la Eurobasket Women 2003, dar și o clasare pe locul 10 la Campionatul Mondial de baschet feminin din 2002.

(P) Ghete baschet pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport pentru bărbați femei și copii. Branduri mari: Adidas, Nike, Reebok, Under Armour, Salomon, Puma, Asics, Dunlop, Karrimor, Everlast, British Knight, LA Gear, Disney. Comenzi online. Transport prin curier. Plata ramburs sau cu cardul, în rate. Reduceri mari în fiecare zi.

În zilele imediat următoare, Miroslav Popov urmează să-și definitiveze staff-ul, dar și lotul de jucatoăre cu care va „ataca” primele meciuri din campania de calificare a tricolorelor la Eurobasket Women 2017, cu Bosnia-Hertegovina si Israel, programate luna viitoare, mai spune FRB.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax