Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Clement Negruţ va cere demisia lui Mugurel Sârbu

Publicat

Nemulţumit de atitudinea primarului PD-L, Mugurel Sârbu, vizavi de colegii de partid, deputatul Clement Negruţ a declarat, în cadrul şedinţei de vineri, că va cere demisia acestuia, la următorul consiliu de coordonare al PD-L. Deşi, iniţial, Clement Negruţ a afirmat că nu îi va face existenţa mai uşoară primarului din Sebeş, prin excluderea acestuia din partid, deputatul de Alba pare să îşi fi schimbat părerea.

În urmă cu câteva săptămâni, aleşii PD-L susţineau că îi vor lăsa pe locuitorii din Sebeş să hotărască soarta lui Mugurel Sârbu, în 2012 şi că nu îl vor ajuta pe acesta să pară o victimă politică, prin solicitarea excluderii din partid. În şedinţa de vineri a PD-L, Clement Negruţ s-a arătat hotărât să solicite înlăturarea lui Mugurel Sârbu: „O să cer excluderea lui Mugurel Sârbu. Sper ca următorul consiliu de coordonare să se organizeze anul acesta, cât mai repede”.

În cazul în care Mugurel Sârbu va fi demis din partid, acesta va putea să îşi păstreze totuşi funcţia pe care o deţine la conducerea Primăriei Municipiului Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax