Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apa CTTA SA Alba: Amenzi până la 4000 de lei pentru cei care nu respectă obligaţia de racordare la sistemul public de canalizare. Excepţii

Publicat

avarie apa

avarie apa canalizare lucrariOperatorul Apa CTTA SA Alba reaminteşte consumatorilor că au obligaţia de a-şi racorda imobilele la sistemul public de canalizare, în caz contrar riscând amenzi. Sunt şi excepţii, potrivit legislaţiei în vigoare.

“SC APA CTTA SA ALBA informează locuitorii din aria de operare cu privire la reglementările Legii nr.224/2015 – modificarea şi completarea Legii serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006, conform căreia utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligaţia de a se racorda la sistemele publice de canalizare, cu excepţia celor care au fosă septica (dacă îndeplineşte toate condiţiile unei staţii de epurare) sau staţie de epurare”, transmite operatorul de apă, într-un comunicat de presă.

Potrivit companiei, nerespectarea acestei obligaţii constituie contravenţie şi se sancţionează de către Garda Naţională de Mediu cu amendă de la 2000 lei până la 4000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Aurel ioan

    luni, 16.01.2017 at 14:22

    Ca sa ne putem lega la canalizarea orasului ar trebui sa aveti canalizare pe toate strazile din oras, incetati sa mai speriati oameni, sinte-ti o sleahta de mincinosi si oameni de nimic declarind asa ceva . Eu am platit din bani mei sa ma racordez la apa orasului , cind de fapt era de datoria voastra sa asigurati apa la toti cetateni acestui oras. Si acum aveti obraznicia sa mai si amenintati ? Of Doamne cita nesimtire, ma gindesc ca faceti parte din psd si atunci inteleg.

  2. Racordatul

    marți, 17.01.2017 at 07:23

    Ne-am racorda si noi daca ati fi făcut canalizarea la cotele de adancime aferente. Dar ati proiectat din birou si la fața locului alta a fost situatia. După dumneavoastră ar trebui sa ne racordam doar cu etajul la canalizare, parterul si eventual care avem subsol le ținem pentru noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax