Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

APIA Alba primeşte cereri pentru ajutorul destinat producătorilor de lapte şi agriculturii ecologice

Publicat

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Alba informează că a fost demarată a treia etapă de depunere a cererilor de plată, cu termen limită 21 ianuarie 2011, pentru “Ajutorul specific acordat pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate” şi “Ajutorul specific pentru îmbunătăţire a calităţii produselor agricole în sectorul de agricultură ecologică”, scheme de plată finanţate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).

Pentru a treia etapă de depunere pot solicita ajutorul specific atât persoanele fizice, cât şi persoanele juridice care nu au solicitat ajutorul specific în prima sau a doua etapă de depunere.

Persoanele fizice care au depus cererea de plată în prima sau a doua etapă de depunere şi nu s-au autorizat, potrivit prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 44/2008, cu modificările ulterioare, nu vor depune o nouă cerere; cererea iniţială depusă de persoană fizică va fi reverificată şi acceptată la plată, cu respectarea condiţiilor de eligibilitate. Persoanele fizice care au depus cererea în prima sau a doua etapă şi au retras cererea de plată din cauza neautorizării  sau neactualizării datelor în urma constituirii conform OUG 44 au posibilitatea să solicite reverificarea cererii de plată iniţiale.

Solicitanţii care nu au depus cerere în prima sau a doua etapă pot aduce cererea de plată la Centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Alba, până pe data de 21 ianuarie 2011 inclusiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nistor ioana

    marți, 18.09.2012 at 21:33

    Cand se vor da subventiile pentru cota de lapte deoarece noi am avut anul trecut iar anul acesta nu nea intrat si am fost la alba si am completat documentele necesare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax