Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

APIA avertizează: Fermierii nu vor primi niciun ban, dacă nu depun solicitările de plată până la noul termen

Publicat

APIA AlbaFermierii care vor întârzia peste noul termen de depunere a cererilor unice de plată a subvențiilor pe anul 2016, respectiv 27 iunie, nu vor mai primi niciun ban pentru această campanie, a avertizat, marți, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), într-un comunicat.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că perioada de depunere fără penalizări a cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2016 va continua până la data de 31 mai.

„Având în vedere modificarea prevederilor regulamentare, precum și cele ale O.U.G. 3/2015, cererile unice de plată pot fi depuse fără penalizări de întârziere până la data de 31 mai 2016. După această dată se pot depune cereri unice de plată cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare. Solicitările depuse după data de 27 iunie nu mai sunt admise, iar fermierului nu i se acordă niciun fel de plată sau de sprijin”, a transmis într-un comunicat APIA.

Cererile unice de plată se depun la centrele județene sau locale ale APIA.

La centrele județene sunt programați fermierii care solicită o suprafață mai mare de 50 de hectare teren agricol și la centrele locale fermierii care solicită o suprafață mai mică sau egală cu 50 de hectare teren agricol.

În Campania 2016, fermierii depun o singura cerere, chiar daca detin suprafete de teren in diferite localitati sau judete.

Este important ca fermierii sa se prezinte la data si ora la care sunt programati la APIA, pentru a putea utiliza eficient timpul alocat – subliniaza APIA.

sursa: hotnews.ro, apia.org.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax