Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ARESTAT preventiv pentru furt. Dosar penal pentru un tânăr de 31 de ani din Abrud care a sustras bunuri estimate la 7.000 de lei

Publicat

condamnat, arestat

condamnat, arestat Un tânăr de 31 de ani din Abrud a fost arestat preventiv pe baza unei hotărâri a Judecătoriei Cîmpeni, după ce a comis mai multe furturi ce au produs pagube de 6.900 de lei. A sustras bunuri dintr-o gospodărie, din magazine alimentare şi dintr-un bar.

T.G.F., de 31 de ani, din Abrud este cercetat în stare de arest preventiv, în baza unui mandat emis de Judecătoria Cîmpeni, pentru mai multe furturi comise în noaptea de 9-10 octombrie 2014.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în cursul lunii iunie 2014, pe timp de noapte, T.G.F. a pătruns în curtea locuinţei unui bărbat din Abrud de unde a sustras două motofierăstraie în valoare de 2.500 de lei.

În noaptea de 30 iunie/1 iulie 2014, bărbatul a pătruns prin efracţie într-un bar din oraş şi a sustras suma de 1.500 de lei şi 150 de euro şi a încercat să sustragă bunuri dintr-un magazin alimentar, însă a abandonat pentru că s-a declanşat sistemul de alarmare.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 7/8 august 2014, a sustras bunuri în valoare de 1.531 lei dintr-un alt magazin alimentar, iar în nopţile de 31 august/1 septembrie şi 16/17 august 2014 a sustras ţigări şi bani dintr-un bar din Abrud în care a pătruns de asemenea prin efracţie.

Prejudiciul total cauzat prin aceste fapte a fost evaluat la 6.900 de lei, o parte (motofierăstraiele) fiind recuperat până în prezent.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax